Mozaik
15 GODINA BRAKA OBILJEŽILI SPOTOM

Novi hit Marka Pecotića idealan za ples
Objavljeno 1. srpnja, 2020.
Splitski tenor Marko Pecotić Peco, u suradnji s Goranom Karanom, snimio je novu pjesmu, a ideju za spot dala mu je supruga, s kojom slavi 15 godina braka. Nakon i više nego uspješne pokretne "balkon fešte" u Splitu, a u povodu blagdana sv. Dujma, Marko Pecotić Peco radio je na novoj ljubavnoj pjesmi "Vrime nam je, jubavi", koju vidi kao idealnu za prvi ples na vjenčanjima. Peco ne krije da se baš zaljubio u novu stvar, čije stihove i glazbu potpisuje Goran Karan, dok je za aranžman zaslužan Leo Škaro.


A da mu nije supruge, ne bi bilo ni ovako dobrog spota-


- Ideja za spot došla je od moje supruge koja je predložila da ona bude u spotu u vjenčanici svoje pokojne tete. Tada sam ja sve isplanirao i izrežirao s provjerenom ekipom iz Smile studija iz Splita s kojim sam surađivao na projektu "Balkon fešta sv. Duje".


Marko nam je otkrio da spot ima važno mjesto u njegovom bračnom životu:


- Spot je ujedno i svojevrsna proslava naše 15. godišnjice braka, jer kako je to u ljeto, nikad nismo u prilici proslaviti je kako treba. Oba su sina s nama u spotu, kao i kum starijeg mi sina. A tu je i moj novi bend..., i sve sam ih ukomponirao u jednu lipu priču. Autor Goran Karan izjavio je:


- Vrime nam je, jubavi, jedna je posebna pjesma, nastala kada sam bio gost na vjenčanju gitarista Vagabundo benda Ivana Ercegovića i njegove Mie. Pozvan sam u Primošten, i u kuću, i u crkvu, i na pir, pa sam kao vjenčani poklon napisao i izveo ovaj valcer.J.Kn.
Možda ste propustili...

DODIJELJENE NAGRADE JUBILARNOG, 20. IZDANJA FESTIVALA

Veliki pečat ZagrebDoxa ide u Tunis

ODLIČAN NASTAVAK GODINE KOJU JE ZAPOČELA NAGRADAMA

Natalie Dizdar priprema se za Zagrebački festival i veliku turneju

U POLUFINALU SHOWA NASTUPAJU POSEBNI GOSTI

Prljavo kazalište u “Zvijezde pjevaju”

Najčitanije iz rubrike