Osijek
ULAGANJE

Novi objekt Odašiljača u Reisnerovoj
Objavljeno 16. studenog, 2019.
Uz nazočnost dva ministra u Osijeku je jučer svečano predstavljen novootvoreni poslovni objekt tvrtke Odašiljači i veze. Kako je u pozdravnoj riječi rekao Mate Botica, član Uprave i direktor OiV-a, ovaj je projekt nastavak investicijskog zamaha tvrtke s ciljem ulaganja u zamjenu dotrajale infrastrukture, ali i povećanja zadovoljstva djelatnika Regije istok. "Objekt je ovo kojim se kvalitetnijim smještajem omogućuju bolji radni uvjeti, a ostvarena je i bolja povezanost s drugim poslovnim objektima u regiji", pojasnio je Botica. No ono što je važno, najavio je i otvaranje novih radnih mjesta, uz 12 trenutačno zaposlenih, namjera je i otvoriti jedan cijeli novi odjel, što će stvoriti priliku da se stručnjaci ovoga profila ovdje pokažu i stvore novu vrijednost.

Na investiciji vrijednoj 2,7 milijuna kuna čestitao je Mario Banožić, ministar državne uprave. Zgrada je, naime, bila u portfelju državnog vlasništva. "Znam da će se ovaj projekt odraziti na cijelu Slavoniju te da ćete na ovaj način pojačati suradnju s vašim objektima koje imate u Slavoniji", rekao je ministar Banožić.

A Oleg Butković, ministar mora, prometa i infrastrukture, podsjetio je da je OiV uspješna državna tvrtka.

"Odašiljači i veze ove godine slave 93 godine svoga poslovanja, a ove godine otvorili smo dva infrastrukturna objekta, jedan je u Primorsko-goranskoj županiji na otoku Krku, a drugi u Zadarskoj županiji, oba za bolji signal. Ujedno se uspješno priprema i jedan od najvećih infrastrukturnih objekata u Hrvatskoj, gradnja agregacijske infrastrukture, čime OiV pokazuje da su, uz iznimno dobre rezultate i inovativni. Butković je ovu osječku investiciju povezao i s nastojanjem Vlade RH u stvaranju uvjeta i mogućnosti da se Slavoniji ostaje i radi.

Novi poslovni objekt OiV-a smješten je u Reisnerovoj ulici, a najavljena je mogućnost otkupa i susjedne parcele na koju bi se instalirao antenski stup. D. Kuštro
Možda ste propustili...

INFO DAN EU PROJEKATA FAKULTETA ZA DENTALNU MEDICINU I ZDRAVSTVO

Projekti vrijedni 5 milijuna eura

PANEL-RASPRAVA NA 10. KREATIVNOJ RIZNICI

Primjeri kružne kreativnosti su već posvuda oko nas

KREATIVNA RIZNICA: 520 VOLONTERA U 10 GODINA

Volonterski im je perfekt odredio poslovni prezent

Najčitanije iz rubrike