Regija
POTPISAN UGOVOR S IZVOĐAČIMA RADOVA

Kreće gradnja nadvožnjaka
Objavljeno 18. listopada, 2019.
VINKOVCI

U maloj vijećnici grada Vinkovaca potpisan je ugovor o izvođenju radova gradnje nadvožnjaka i prilazne prometnice za potrebe projekta ‘‘Izgradnja nadvožnjaka Duga ulica – Borinačka ulica i prilazne prometnice u gradu Vinkovcima‘‘. Ugovor u vrijednosti od 72.376.426,94 kune potpisali su Ivan Bosančić, gradonačelnik Vinkovaca, i Sandra Opčak, direktorica Poduzeća za ceste d.o.o. iz Slavonskog Broda, a predviđeno trajanje radova je dvije godine, ovisno o vremenskim uvjetima.

- Svjesni smo činjenice kako je riječ o znatnom infrastrukturnom projektu za Vinkovce, kao i činjenice da izvedbeni rok koji uključuje pristupne ceste, most i sve ostale potrebne zahvate vrlo zahtjevan i da će vjerojatno u svemu tome doći i do nekakvih problema koje će trebati u hodu rješavati - rekao je Ivica Vuletić, tehnički direktor tvrtke i voditelj projekta.

Vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić nije krio zadovoljstvo zbog potpisivanja ovog, za grad jako važnog, ugovora.

- Hvala svima koji su pridonijeli projektu koji su građani Vinkovaca, a posebno građani Borinaca, dugo iščekivali. Nadvožnjak će spojiti dva dijela grada, otvoriti novi ulaz u grad te dati novu perspektivu tom dijelu grada - istaknuo je Ivan Bosančić, vinkovački gradonačelnik. M.Kokaj
Možda ste propustili...

ZA DJECU OD 3 DO 11 GODINA

Otvara se Šumski pedagoški centar

“ANTUN HORVAT” NA NATJECANJU WORLDSKILLS CROATIA 2024.

SSŠ domaćin u disciplini Pekarstvo

Najčitanije iz rubrike