Regija
POTPISAN UGOVOR

OŠ Vladimira Nazora
u energetsku će obnovu
Objavljeno 14. listopada, 2019.
VINKOVCI

Potpisivanjem ugovora kreće energetska obnova vinkovačke OŠ Vladimira Nazora. Ugovor je uime grada potpisao gradonačelnik Ivan Bosančić, te Krešimir Zec uime tvrtke Metal Zec iz Iloka, koja je izvođač radova.

Na školi će mijenjati krov, ovojnicu i stolariju, obnovit će kotlovnicu, a stavit će i novi krov nad sportskom dvoranom. Vrijednost ugovora je 6.913.786,61 kunu bez PDV-a, odnosno 8.642.233,26 kuna s PDV-om.

- Ovo je samo jedan u nizu projekata koji potpisujemo za obnovu ovakvih objekata, a to je jedna od mjera koja potiče demografsku borbu na našem području, ali potiče i razvoj gospodarstva. Ovakvi projekti pridonose da tvrtke rade na našem području, da zapošljavaju, da se novac koji dolazi iz EU fondova multiplicira te tvrtkama kanalizira prema našem gospodarstvu. To već i vidimo konkretnim rezultatima, gdje nam raste broj zaposlenih i rastu brutoplaće, a to je jako važno za naš grad. Zato zahvala svima, a čestitke onima koji će u konačnici koristiti jedan lijep objekt - rekao je vinkovački gradonačelnik.

Damir Burić, ravnatelj OŠ Vladimira Nazora, nije krio zadovoljstvo jer potpisivanjem ugovora kreće toliko željena obnova škole.
Naša je škola zahvalna što smo dobili upravo ono što nam trenutačno najviše treba. Krov je već pomalo propuštao, prozori su također dotrajali. Škola je otvorena 1993. godine i dobro nam je služila, ali sada je krajnje vrijeme da se u nju uloži, rekao je Burić. M.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike