Sport
NAPADAČI OSIJEKA PRESUDILI SUSRET

Mance: Imam osjećaj kao da ih je uvijek dvadeset iza
Objavljeno 7. listopada, 2019.
Osijek je u trećem pokušaju konačno u Gradskom vrtu uspio svladati Goricu, ali je pobjedu doslovno iščupao. Zasluge za ostanak bodova pripadaju dvojcu M-M, Mirku Mariću i Antoniju Manceu, koji su zaslužni za oba pogotka bijelo-plavih.

- Mi smo očekivali jako tešku utakmicu, Gorica je već dokazala protiv jakih suparnika da je jako teško igrati protiv nje, kad stane u čvrst blok. Imaju jako dobru kontru, ali mislim da smo ih sveli na minimum. Skupili smo snage i hrabrosti za preokret nakon njihova vodstva i uzeli bitna tri boda. Tek nakon što smo primili gol, počeli smo više riskirati, a mislim da je utakmicu prelomilo proigravanje Žapera za Mancea, koji je izborio penal i crveni karton. Naravno da nije moglo bez drame, pa su imali zicer u nadoknadi, ali mislim da smo, ukupno gledano, zasluženo slavili - izjavio je Marić, koji je zabio u četvrtoj prvenstvenoj utakmkici zaredom. Pobjednički pogodak, na asistenciju Marića, postigao je Mance, koji također ističe težinu zadaće koja je bila pred njima.

- Gorica je jako neugodan suparnik, koja igra tvrd nogomet i teško ju je izigrati. Imam osjećaj da ih je uvijek 20 iza. Borba je bila do posljednje sekunde, mislim da smo bili bolja momčad, iako su pogodili vratnicu u posljednjim sekundama. Sada puno zadovoljniji idemo na stanku, nakon koje želimo nastaviti ovaj niz koji smo započeli. G.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike