Mozaik
KONCERT OSJEČKOG BENDA U ZAGREBU

Gošće Fluentesa bit će pjevačice Jelena Radan i Lu Jakelić
Objavljeno 19. rujna, 2019.
U subotu, 21. rujna, osječka grupa Fluentes održat će svoj prvi koncert u Zagrebu u klubu Sax s početkom u 21.30. Tom prilikom na pozornici će im se pridružiti i dvije predivne mlade dame i vrhunske glazbenice - Jelena Radan i Lu Jakelić.

- Uz Gorana vežem uvijek prve susrete u kojima sam se oduševila njegovim glasom i pjesmama na engleskom koje mi je pokazao. Ovaj koncert doživljavam više kao da mu dolazim doma u goste... Uvijek je jako lijepo zapjevati s Goranom, a "Pođi na put" mi je ionako jedna od njegovih najljepših pjesama. Drago mi je što stižu i u Zagreb i vjerujem da će njihovi poklonici požuriti do Saxa! - izjavila je Jelena.

Nastupu se veseli i mlada kantautorica Lu Jakelić, koju poznajemo iz "A strane".

- Boško je dio mojih zvučnika još od ere Nova grupe, a pjesme poput "Možda mir" ili "Home" su one koje bih s lakoćom upisala u sekciju "najdraža pjesma" u leksikonu. Jako me veseli i čast mi je što sam pozvana kao gošća izvesti ne samo svoju pjesmu već i poslati emociju uz Fluentesovu stvar. Neću odati koju, ali zato pozivam sve da nam se pridruže u Saxu i zagriju dlanove za podršku krasnim glazbenicima koji godinama stvaraju divnu muziku! - kaže Lu.

Ulaznice po cijeni od 40 kuna u pretprodaji, odnosno 50 kuna na dan koncerta, možete kupiti na blagajni Saxa za radnog vremena kluba. T.K.
Možda ste propustili...

NA STAGE LEGENDARNOG DINGWALLSA POPET ĆE SE 28. TRAVNJA

Bare & Majke spremaju se osvojiti London

U IZRAVNOM PRIJENOSU NA HRT-U NASTUPIT ĆE DVADESET IZVOĐAČA

Premijerne izvedbe i jaka konkurencija na 71. Zagrebačkom festivalu

Najčitanije iz rubrike