USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
25.7.2024., 19:59
VIŠNJEVČANI POČELI PRIPREME

Aga na sve strane, ambicije su visoke

Završio je odmor za nogometaše Višnjevca, trener Goran Brkić okupio je momčad i počele su pripreme za sljedeće prvenstvo u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Osijek - Vinkovci.

Višnjevčani su prošlo sezone bili sjajni u međužupanijskom društvu, igrali lijep, ali i rezultatski uspješan nogomet te nakon teškog razdoblja bili hit-momčad. Sezonu su završili na četvrtom mjesto, a u sljedećoj je cilj ponovno biti u vrhu poretka.

Dobra momčad na okupu

Brkić u sljedećoj sezoni može računati na igrače koji su i prošle sezone nosili dres Višnjavca, a to su Ivan Gelo, Pavo Grgić, Josip Eling, Milovan Jozak, Franko Kulešević, Marin Petrović, Tin Rebrina, Luka Ivković, Fran Čolić, Marin Knežević, Dario Maganjić, Ante Kračun, Matej Kurilj i Filip Radovanović, a nova lica (neka su i stara, odnosno povratnici) u svlačionici su Zvonimir Gregić, Luka Agatić, Marko Pavlović, Mato Grgić, Dominik Dubravac, Karlo Radoš i Luka Pavlović.

Ovo ljeto bilo je promjena u višnjevačkoj svlačionici, otišla su samo dva igrača Hrvoje Veber i Ivano Tojčić, i to u susjedni Josipovac u redove Radnika. Ono što je važno jest da je kostur prošlosezonske momčadi ostao isti, a Brkić na raspolaganju ima i nekoliko prinova. Među novim licima je nekadašnji napadač Belišća i Čepina Luka Agatić, koji se oporavio od ozljede i vraća se na travnjak. Iako duže vrijeme nije igrao, svojim iskustvom i instinktima koje ima u špici napada pokušat će pomoći Višnjevčanima. Agatić je prošle sezone bio u ulozi sportskog direktora NK Čepin, a u sljedećoj sezoni će ga biti na sve strane. Aga je promiviran kao novi igrač Višnjevca, u Belišću je imenovan za sportskog direktora, a još uvijek je na raspolaganju i svojim Čepinčanima pomoći pokojim savjetom. U redove Višnjevca došao je još jedan Čepinčanin Zvonimir Gregić, pojačanje bi trebao biti Mato Grgić, igrač koji je prošao cijelu školu NK Osijek, a seniorski nogomet igrao u bjelobrdskom BSK-u, Čepinu, Dardi, Našicama i Vardarcu. U Klub se vratio Marko Pavlović, kao i Karlo Radoš.

USTUPLJENA FOTOGRAFIJA