Zagreb, 07.09.2013 - Poћar koji je oko 20 sati izbio u obiteljskoj kuжi u zagrebaиkom naselju Vrapиe ugaљen je, a pritom je lakљe ozlijeрen muљkarac, izvijestila je veиeras zagrebaиka policija. Na slici policijska traka zagradila je ulicu u kojoj se gasi poћar.foto FaH/ Damir SENИAR /ds
FaH
8.10.2024., 18:07
NESTVARNI INCIDENT U PITOMAČI

Pješakinju vozio na “haubi” i snimao mobitelom, lani joj je usmrtio supruga!?

Gotovo nestvarni incident dogodio se prošlog tjedna u Pitomači, gdje je 34-godišnjak namjerno naletio na pješakinju, vozio ju na poklopcu motora automobila, a sve to snimao mobitelom.

Iz Policijske uprave virovitičko-podravske doznajemo kako je istraživanjem utvrđeno da je u Pitomači 34-godišnjak, upravljajući osobnim vozilom, skrenuo prema nogostupu kojim se kretala 39-godišnjakinja, koja se potom uhvatila za rub poklopca motora i lijevi retrovizor, a vozač je sve snimao mobilnim uređajem. Vozilo se nastavilo kretati sve do obližnjeg parkirališta, kamo je ubrzo došao 20-godišnjak, koji je stao u obranu 39-godišnjakinje, pri čemu je od vozača zadobio više udaraca po tijelu. U Općoj bolnici Virovitica pružena je liječnička pomoć 39-godišnjakinji i 20-godišnjaku. Od sudionka u događaju nitko nije imao alkohola u krvi, a policija protiv 34-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu nadležnom općinskom državnom odvjetništvu zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom i sredstvom.

Međutim, kako doznaje lokalni internetski portal Podravski.hr, isti je 34-godišnjak 22. lipnja prošle godine, prema policijskom izvještaju, pod utjecajem alkohola od 2,08 promila u Vinogradskoj ulici u Pitomači BMW-om naletio na traktor kojim se u promet uključivao 40-godišnji suprug 39-godišnjakinje koju je sada vozio na poklopcu motora automobila. Njezin suprug je od siline udara preminuo na mjestu nesreće. Isti potral navodi kako 34-godišnjak ima i podeblji policijski dosje s prometnim prekršajima, zbog čega je čak bio u zatvoru, a nedugo prije tragične prometne nesreće vozačka dozvola bila mu je ponovno dana. Još uvijek se čeka sudski epilog nesreće iz lipnja prošle godine.

Obitelj 39-godišnjakinje još se nije oporavila od tragedije u kojoj je ostala bez supruga i kaže kako ne zna što su skrivili 34-godišnjaku.

- Kad je auto naletio na mene, nisam vidjela tko vozi, nego tek dok sam bila na haubi. Kad sam ugledala njegovo lice, skamenila sam se, ali sam smogla snage da ne padnem s haube i izvučem živu glavu. Teško je riječima opisati osjećaje u tim trenutcima, to je nešto prestrašno – kratko je rekla žena za Podravski.hr.