TONČI HULJIĆ NA SETU "SUPERSTARA" 
RTL
30.7.2024., 07:51
"SUPERSTAR" U POTRAZI ZA TALENTIMA

Huljić: Prednost izvođačima koji su kao Baby Lasagna

Stručni žiri "Superstara" uživa u potrazi za novim glazbenim talentima, kojih druga sezona popularnog glazbenog televizijskog showa donosi napretek. Pristigle su brojne prijave za drugu sezonu showa, mladi ljudi iz cijele regije, ali i ostatka svijeta, odlučili su potražiti glazbenu sreću u "Superstaru", a bard hrvatske glazbene scene nepogrešiv je u svom instinktu.

Tonči Huljić tijekom prve sezone nije skrivao oduševljenje Petrom Šegedinom, mladim glazbenikom s kojim danas surađuje u počecima uspješne mu karijere. Ni ove godine Tonči ne dvoji oko onoga što želi od kandidata "Superstara", a dinamična i zabavna potraga prilično ga uveseljava. Uz dobru atmosferu, smijeh i zabavu s ostalim kolegama iz žirija, Huljić povremeno uzme i sekundu odmora samo za sebe. Jer on je "rojen da mu bude lipo".

Proslavljeni glazbenik zna točno što želi - u "Superstaru" će ove sezone naglasak staviti na autore. "Tražim da me ove godine netko iznenadi", otkrio je Huljić i dodao da se to tijekom audicija i dogodilo. "Nekima od kandidata smo kao otac i majka, pokušavamo djelovati i pedagoški i psihološki", dodao je glazbenik.

Istaknuo je i važnost novih mladih autora, koje će posebno poticati u napredovanju i glazbenom razvoju. "Primijetio sam da se mladi ljudi, kada se okrenu prema sebi, okrenu glazbi. Sve što ne znaju iskazati, počeli su sami pisati kroz pjesme, iskazivati kroz emocije. Baby Lasagna vam je točno primjer i obrazac tog ponašanja. Takvim izvođačima dajem prednost", dodao je. "Nije preambiciozno doći pred žiri sa svojom pjesmom, mene svaka ta pjesma zanima, dužnost mi je poslušati i pomoći, dati savjet mladima, negdje će im to ostati, pa će se sjetiti za nekoliko godina kada budu morali biti pragmatičniji u životu', zaključio je Tonči, koji jedva čeka da krene druga sezona.

"Superstar" i ove godine donosi talentiranim natjecateljima priliku da osvoje nagradu od 50 tisuća eura te ostvare svoje glazbene snove. Komu će prijava na show promijeniti život, doznat ćemo već ove jeseni - "Superstar" će na RTL donijeti najraskošniju televizijsku zabavu.