Sport
NK OSIJEK

Zaštićena prodaja godišnjih ulaznica kreće 8. srpnja, a slobodna od 18.
Objavljeno 6. srpnja, 2024.

Vezani članci

U PONEDJELJAK BI MOGLA BITI GUŽVA NA OPUS ARENI

Svatko po svoju ulaznicu! “Papirić” koji vrijedi imati

Zaštićena prodaja godišnjih ulaznica počinje 8. srpnja u 10 sati i trajat će sve 15. srpnja. U tom razdoblju nove godišnje ulaznice isključivo će moći kupovati prošlosezonski pretplatnici (vlasnici godišnjih i polugodišnjih ulaznica, nap. a.), i to samo za ista ona mjesta koja su imali i do sada. Riječ je o pravu prvokupa svojih dosadašnjih sjedala. Ta se mjesta mogu kupiti i online (osim obiteljskog sektora, jer on je na novom mjestu u odnosu prema prošloj sezoni) na portalu ulaznice.hr od 0 do 24, a radno vrijeme blagajni na Opus Areni je od ponedjeljka do subote od 10 do 18 sati. I dani od 15. do 18. srpnja rezervirani su za zaštićenu prodaju godišnjih ulaznica, također isključivo za prošlosezonske pretplatnike (godišnjih i polugodišnjih ulaznica), ali i svih preostalih raspoloživih mjesta koja nisu preuzeli kupci u prvom tjednu zaštićene prodaje, kao i svih onih sjedalica koje su ostale slobodne prošle godine. Dakle, oni navijači koji su imali prošlogodišnju pretplatu imaju dodatnu pogodnost pri kupnji svih preostalih raspoloživih mjesta prije nego li se ona puste u slobodnu prodaju. U ta tri dana online kupnja bit će moguća tijekom cijeloga dana (0-24), a na blagajnama Opus Arene od ponedjeljka (do srijede od 10 do 18 sati).


Od 18. srpnja u 10 sati kreće slobodna prodaja svih preostalih slobodnih mjesta. Ulaznice će se također moći kupovati online te na na stadionu, od ponedjeljka do subote (10 - 18 sati) te nedjeljom kada Osijek bude igrao domaće utakmice. Tad će biti aktualna slobodna prodaja svih preostalih dostupnih mjesta, tada bez ikakvih uvjeta prilikom kupnje. Plaćanje je moguće gotovinom ili karticama (bit će omogućeno obročno plaćanje godišnjih ulaznica, a informacije o uvjetima obročnog plaćanja moguće je pronaći na klupskoj stranici www. nk-osijek.hr).

Dalibor Keler

Za što sve vrijede godišnje ulaznice? Pa gotovo za sve

Godišnja ulaznica omogućuje njezinu vlasniku dolazak na svih 18 domaćih utakmica NK Osijek u prvenstvu SuperSport hrvatske nogometne lige te na utakmice SuperSport hrvatskog Kupa kojima je organizator osječki klub, odnosno koje se igraju na Opus Areni. Isto tako, pretplata uključuje domaći susret 2. pretkola UEFA Konferencijske lige. Svi vlasnici godišnjih ulaznica imat će mogućnost prvokupa ulaznica za sve eventualne buduće europske utakmice.

Na Pampasu će biti postavljen redomat

 

NK Osijek odlučio se na još jednu novost pri kupnji godišnjih ulaznica koja bi trebala pomoći u smanjivanju gužvi i iscprljujućim čekanjima u redovima. Naime, Osijek će na blagajni za kupnju ulaznica imati redomat. Bijelo-plavi imaju namoderniji stadion u državi, pa je red da imaju i redomat. Važno je napomenuti da bez preuzetog broja nitko neće doći na red, što znači da će svi biti prozvani po vremenu u kojem su dolazili. Na ovaj način želi se izbjeći čekanje, a uz to modernizirana je i sama prodaja jer će se situacija moći pratiti preko pametnih telefona i vidjeti koji je broj na redu i koliko brojeva još ima do vašeg dolaska na blagajnu. Listići iz redomata vrijede samo za taj dan kada ste ga uzeli i ne prenose se na sljedeći. U takvim okolnostima neće biti potrebe za stajanjem u redu, a vrijeme dok određeni broj ne dođe na red ljudi će moći prikratiti u sadržajima koji se nalaze u sklopu Opus Arene kao što su Fan shop NK Osijek ili Pampad caffe. Ideja redomata je odlična, jer stajanje u redu često se čini kao puko gubljenje vremena.

Posjet blagajni Opus Arene

Svi oni koji su se odlučili na online kupnju članskih iskaznica ili godišnjih ulaznica moći će ih preuzeti na blagajnama Opus Arene u posebno za to određeno vrijeme. Podizanje tako plaćenih članskih iskaznica i godišnjih ulaznica bit će moguće svakoga dana nakon što završi dnevna prodaja. Konkretno to znači, od ponedjeljka do subote, od 18 do 19 sati. Naravno, preuzimanje će biti moguće i u vremenu kada se prodaju ulaznice (od 10 do 18 sati), ali u tom slučaju morat će se čekati red u kojem će biti ostali kupci. Ako se dolazi podignuti ulaznica za nekoga drugog, potrebno je imati presliku osobne iskaznice te potvrdu koju su dobili prilikom online kupnje za osobu za koju preuzimaju godišnju/člansku iskaznicu. Dodatno radno vrijeme blagajni za podizanje godišnjih ulaznica predstavlja pogodnost za one koji su kompletnu proceduru kupnje odradili online.

Za umirovljenike ostaje stara cijena

 

Promijenjena je pozicija sektora za umirovljenike. Prošle sezone bili su smješteni na sjevernoj tribini, a u novoj sezoni NK Osijek je za tu populaciju navijača osigurao mjesto na južnoj tribini (sektor D4 rubni trokut do zapadne tribine). Uvažavajući standard i mogućnosti svakog našeg navijača, a posebice onih koji više nisu radno aktivni, cijena umirovljeničke godišnje ulaznice nije se mijenjala i ostat će 50 eura. Za kupnju umirovljeničke pretplate potrebno je doći na blagajnu Opus Arene te predočiti potvrde o umirovljenju. Prodaja takvih ulaznica također počinje 8. srpnja.

Možda ste propustili...

U SUBOTU SVI NA VINKOVAČKO IGRALIŠTE KANOVCI

Mladenu Bartoloviću pomoć je sad najpotrebnija

ZNALI SMO IMATI PUNO VIŠE PREDSTAVNIKA

Na Igre idu 73 sportaša, a ukupno 157 osoba

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

IN MEMORIAM: DAVOR DOGAN (11.3. 1960 – 13.7. 2024.)

Prestalo je kucati veliko
srce legende osječke košarke

2

SLAVONCI NA OLIMPIJSKIM IGRAMA - EMANUEL HORVATIČEK

Posljednji belišćanski Mohikanac na Olimpu

3

ZANIMLJIVO NOVO LICE U VINKOVCIMA

Botov sin, Goncalo, u Cibaliji