Novosti
KARLO RESSLER, ČETVRTI NA LISTI HDZ-A ZA EP

Rezultati anketa pokazuju da je HDZ opravdao povjerenje građana
Objavljeno 9. lipnja, 2024.

ZAGREB- Karlo Ressler, četvrti na listi HDZ-a za izbore u Europski parlament (EP) rekao je u nedjelju kako rezultati izlaznih anketa pokazuju da je HDZ opravdao povjerenje građana u proteklih pet godina koje su za Hrvatsku "vjerojatno bile najuspješnijih europskih pet godina u povijesti".

Prema izlaznim anketama HDZ osvaja šest mandata u EU parlamentu pa će Ressler i dalje biti europarlamentarni zastupnik.

U kratkoj izjavi novinarima u izbornom stožeru HDZ-a istaknuo je da ankete "pokazuju jedan dobar trend", odnosno da HDZ osvaja praktički polovicu mandata, šest, od 12 hrvatskih zastupnika u EP-u.

"To je dobro, to je pozitivno, znači da smo i s onim što smo radili na razini cijele Hrvatske uspjeli opravdati povjerenje u ovih pet godina koje su za Hrvatsku vrlo vjerojatno bile najuspješnijih europskih pet godina u povijesti, gospodarski uspješnih, propulzivnih godina. I zbog svega toga drago mi je da vidimo ovakve rezultate", rekao je Ressler.

U izbornom stožeru HDZ-a u Kristalnoj dvorani hotela Westin čeka se zatvaranje birališta na razini EU, a stranački vrh predvođen Andrejom Plenkovićem u dobrom raspoloženju druži se sa članovima stranke.

(Hina)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

FORTENOVA GRUPA ODLUČILA

Podravka će biti novi vlasnik Belja, PIK-a Vinkovci, Vupika...

2

GUSTOĆA NASELJENOSTI U HRVATSKOJ

Najgušće naseljena Rijeka, a četvrti je Slavonski Brod

3

POTVRĐEN SLUČAJ OPASNE BOLESTI U GRADIŠTU

Afrička svinjska kuga vratila se u Slavoniju