Dome slatki dome
TEST: EINHELL TE-MT 18/34 LI SOLO

Svestrani alat može raditi i na baterije
Objavljeno 16. svibnja, 2024.
Dodaci kao što su rezna ploča poslužit će za precizno rezanje materijala, od drva pa do metala
Kada je u pitanju kvalitetan alat, Einhell je ime koje se često ističe. Njihov fokus na inovaciji i performansama često rezultira proizvodima koji zadovoljavaju potrebe i profesionalaca i hobista. Einhell TE-MT 18/34 Li Solo još je jedan u nizu njihovih izvanrednih proizvoda koji obećava svestranost, pouzdanost i izuzetne performanse.

Einhell TE-MT 18/34 Li Solo je alat za graviranje i brušenje koji pruža širok spektar mogućnosti za obradu različitih materijala.

Katica za sve


Ovako na prvu mnogi će pomisliti da nemaju potrebe za jednim takvim alatom, no nakon našeg testa zaključili smo da nam je ovaj alat oduvijek trebao, jer svi smo bili više od nekoliko puta u situaciji gdje bismo cijenili ovakvog pomoćnika. Ovaj je alat posebno dizajniran kako bi se nosio s različitim poslovima kao što su brušenje, rezanje, struganje i još mnogo toga. No krenimo redom. Uz Einhell TE-MT 18/34 Li Solo stiže čak 55 raznih dodataka, a ako vam njihov broj nije dovoljan, uvijek možete dokupiti dodatne jer je priključak za dodatne standardiziran. Dakle, osnovni dodaci su oni za graviranje, a tu imamo nekoliko različitih glava za razne materijale.

Od graviranja na drvu, staklu, metalu ili plastici, graviranje je moguće na svim standardnim materijalima. Glede brušenja popis opreme i eventualne primjene također je podugačak. Tako u paketu stižu razni cilindrični brusni papiri, žičana četka, ali i kameni brus, odnosno njih nekoliko. Direktna primjena bit će u preciznom čišćenju, primjerice sitnih metalnih dijelova pri servisiranju automobila, radnih strojeva ili vrtnih alata. Nastavljamo s oštrenjem sječiva u bilo kojem formatu, od škara, kosilica, noževa, sjekira, pila… Dodaci kao što su rezna ploča poslužit će za precizno rezanje materijala, od drva i plastike pa do metala. Jastuci i spužve za poliranje s lakoćom će ulaštiti i precizno očistiti čak i najteže dostupna mjesta.

Bežična sloboda


Jedna od ključnih prednosti Einhell TE-MT 18/34 Li Solo je njegova bežična funkcionalnost. Alat kao "Solo" stiže bez baterija i punjača, pa će prije početka rada biti potrebno još osigurati jednu Power X-Change bateriju, a dovoljna je baterija bilo kojeg kapaciteta. Na ovaj način alat pruža mobilnost i slobodu kretanja, što ga čini idealnim za rad na različitim lokacijama bez potrebe za strujnom utičnicom. Ovo je posebno korisno za rad na terenima gdje pristup električnoj energiji može biti ograničen, a naglasak na mobilnosti dodatno je naglašen priloženim pojasom kojim se Einhell TE-MT 18/34 Li Solo može lako nositi preko ramena. Snažan motor omogućava precizno i učinkovito izvršavanje različitih zadataka, a omogućena je i regulacija vrtnje od 5000 do 34.000 okretaja. Radna jedinica spojena je s glavnom pogonskom jedinicom fleksibilnom osovinom duljine čak 92 cm. TE-MT 18/34 Li Solo nudi brzu izmjenu dodataka, što omogućava brzu i jednostavnu promjenu alata za obradu. Ergonomski oblikovan držač pruža udobno i sigurno držanje, smanjujući umor i omogućavajući korisnicima da rade duže bez nelagode. Osim toga, dobro balansiran dizajn pomaže u preciznosti i kontroli tijekom rada. Bez obzira na to jeste li u potrazi za alatom za graviranje, brušenje i oštrenje, obradu drva, metala, plastike ili drugih materijala, TE-MT 18/34 Li Solo trebao bi biti na vašem popisu za razmatranje. Uz cijenu od 80-ak eura, preporuke je lako dati. M.Režić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DIZAJN: KOMBINIRANJE UZORAKA

Velike promjene uz male troškove

2

LIFESTYLE : SVJEŽINA U DOMU

I mirisi mogu ugodno rashladiti za vrućina

3

LIFESTYLE : PAMETNI DOM

Uređaji za brže i bolje obavljanje poslova u kući