Osijek
GRAD OSIJEK I DKOLEKTIV

Nagrada za projekt Društveni atelje
Objavljeno 17. studenog, 2023.

Grad Osijek i DKolektiv osvojili su prestižnu nagradu European Social Services Awards za Exellence in Cities/Izvrsnost u gradovima za projekt Društveni atelje.

"Želimo izraziti duboku zahvalnost žiriju, našim partnerima i cijeloj zajednici na podršci. Čestitamo svim dobitnicima u drugim kategorijama, kao i svim nominiranima.

Društveni atelje nije samo projekt, već posvećenost stvaranju pozitivnih promjena u našem gradu. Kroz zajednički trud, ostvarili smo korake prema unapređenju socijalnih programa koji su sukreirani s ljudima koji u njima sudjeluju i koji se provode na načelima poštovanja, dostojanstva, empatije, solidarnosti, uključivanja i osnaživanja za aktivni angažman u zajednici.

Ova nagrada potvrđuje našu predanost i motivira nas da nastavimo s istim entuzijazmom. Hvala vam što ste dio ove inspirativne priče zajedno s nama!", poručuju iz DKolektiva.

Društveni atelje jedan je od glavnih strateških razvojnih smjerova DKolektiva s ciljem razvoja uključivog društva. Osmišljen je kao program koji će u lokalnoj zajednici nuditi usluge i aktivnosti koje mogu pridonijeti prevladavanju društvene otuđenosti i poticanju društvene integracije građana, pojedinih zajednica i grupa; ali i osnaživanje tih grupa za osobni angažman na izgradnji inkluzivne, solidarne i tolerantne zajednice. I.R.G

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DALIBORKA & GREGOR PAVOŠEVIĆ - MAMA / SIN / HEROJI SVAKODNEVICE

Gregor se trudi svaki dan, od njega se može puno naučiti

2

OBILJEŽAVAMO DAN GRADA

Besplatan je prijevoz, slobodno u kazališta, galerije i na bazene

3

BORNA & NIKO BILANDŽIĆ - BRAĆA, SPORTAŠI, STUDENTI

Borci uz pobjedničke pojase i medalje žele i fakultetske diplome