Osijek
SURADNJA EFOS-A I BELJA PLUS

Prilika za razvoj kadra i zapošljavanje talenata
Objavljeno 16. studenog, 2023.
Ekonomski fakultet u Osijeku i Belje plus potpisali su sporazum o znanstveno-stručnoj suradnji kojim je i službeno uspostavljena snažnija sinergija na zajedničkim projektima. Temeljni je cilj podizanje kvalitete i osuvremenjivanje studijskih programa te razmjena znanja i iskustva kroz stručne prakse, a zatim i stvaranje prilika za razvoj budućeg kadra i zapošljavanje mladih talenata u Belju plus. Sporazum o suradnji potpisali su prof. dr. sc. Boris Crnković, dekan Ekonomskog fakulteta i Damir Leko, izvršni direktor Poslovnog područja poljoprivreda Fortenova grupe i predsjednik Uprave Belja plus, zajedno s Ivanom Begovićem, članom Uprave Belja.

“Ekonomski fakultet tradicionalno surađuje s najprominentnijim gospodarskim subjektima na području Slavonije i Baranje u zajedničkom cilju dvosmjerne razmjene znanja i obostranog napretka. Ovakve znanstveno-stručne aktivnosti studentima već za vrijeme studija pružaju bogato iskustvo rada u struci, a tvrtkama partnerima omogućuju ciljani razvoj i odabir budućeg kadra za daljnje unaprjeđenje poslovanja", rekao je Crnković.

“Ovo je treći sporazum o suradnji koji smo potpisali sa znanstvenim ustanovama u Osijeku, u ovoj godini, što najbolje pokazuje našu usmjerenost prema zajedničkim projektima i razvoju naše kompanije, ali i cijele regije", istaknuo je Leko. I.R.G.
Možda ste propustili...

“KUHAČEVCI” PROSLAVILI 102. DAN ŠKOLE

Publika nije izdržala, skočila je na noge pa zaplesala valcer

DOZNAJEMO: STIŽE NOVA RASVJETA ZA PJEŠAČKI MOST

Pola mosta i dalje je u mraku

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DALIBORKA & GREGOR PAVOŠEVIĆ - MAMA / SIN / HEROJI SVAKODNEVICE

Gregor se trudi svaki dan, od njega se može puno naučiti

2

OBILJEŽAVAMO DAN GRADA

Besplatan je prijevoz, slobodno u kazališta, galerije i na bazene

3

BORNA & NIKO BILANDŽIĆ - BRAĆA, SPORTAŠI, STUDENTI

Borci uz pobjedničke pojase i medalje žele i fakultetske diplome