Kultura
INQUIRY INC., REISNEROVA 137, OSIJEK

Izložba 130 minijatura iz lipičkog Kursalona
Objavljeno 24. lipnja, 2016.

U prostoru Inquiry Inc., izložbenom prostoru umjetničke organizacije “Format C” (Reisnerova 137) danas (petak), u 19 sati, bit će otvorena “Međunarodna izložba minijatura u Kursalonu”, koja dolazi iz Lipika, gdje je imala svoju premijeru u razrušenoj neorenesansnoj građevini Kursalon, te Muzeja grada Pakraca, gdje je bila postavljena mjesec dana.

Na otvorenju osječke inačice izložbe u sklopu programske aktivnosti “Formata C” u razgovoru s kustosicama izložbe i inicijatoricama bashART-a Nikolinom Zanetti i Ivonom Pavković moći će se čuti njihova iskustva i metode organizacije, nešto o modelima suradnje na području likovne umjetnosti i komplementarnih kustoskih djelatnosti. Razgovor je posebno namijenjen studentima i mlađim autorima, ali i svim budućim inicijatorima, provoditeljima i podržavateljima umjetničkih i kulturnih projekata. Na izložbi se može vidjeti 130 djela, 62 autora i autorica, u kontekstu umjetnosti minijature slobodne tehnike.

Izložba je otvorena do subote, 9. lipnja, a minijature se mogu pogledati svakog dana od utorka do petka, od 16 do 20 sati, te subotom od 12 do 16 sati. Ulaz je slobodan. D.Kć.

Možda ste propustili...

U SKLOPU KONCERTNOG CIKLUSA GRADA

Koncert osječkog ansambla Fusion

AUKOS I KC OSIJEK U SURADNJI S TALIJANSKIM INSTITUTOM ZA KULTURU

Talijanski pijanist svira u Osijeku

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana