TvObzor
U PETOJ SEZONI SERIJE “ROOKIE”

Bivši novaci sada su mentori
Objavljeno 26. travnja, 2024.
Doma TV od srijede, 1. svibnja, donosi petu sezonu popularne serije "Rookie". John Nolan (Nathan Fillion) uspio je privući pažnju i srca obožavatelja svojom hrabrošću da krene u novi karijerni put i postane najstariji novak u Los Angeles Police Departmentu. Nakon godina učenja i brojnih profesionalnih izazova, napokon dobiva priliku kojoj se potajno nadao.

John Nolan bio je najstariji novak u LAPD-u i koristio je svoje životno iskustvo, odlučnost i smisao za humor kako bi držao korak s novacima dvadeset godina mlađima od sebe. Nakon spektakularnih uspjeha u prethodnoj sezoni, sada mu se pruža prilika da oblikuje svoju karijeru unutar LAPD-a kao mentor. No, put do mentorstva nije lak, posebice kada mu je dodijeljena prva novakinja, Celina Juarez, čiji se nekonvencionalni pristup poslu suprotstavlja Nolanovim tradicionalnim metodama. Unatoč razlikama, njih dvoje uspijevaju pronaći zajednički jezik, stvarajući nevjerojatan tim.

Dok Nolan započinje svoju novu ulogu, Tim Bradford i Lucy Chen udružuju snage na tajnom zadatku s policijom Las Vegasa kako bi razotkrili vođe opasne kriminalne organizacije, a njihova suradnja produbljuje odnos na potpuno novu razinu. U međuvremenu, Nyla Harper i njezin suprug James započinju novo poglavlje u svom životu s preseljenjem u novu kuću te dolaskom kćeri, a novosti o trudnoći donijet će još jedna članica tima. Wesley Evers se bori s posljedicama svoje suradnje s Elijahom Stoneom, koji završava u zatvoru. Kao rezultat negativnih reakcija zbog svojih poslovanja s Elijahom, njegova karijera naći će se na prekretnici.

Dok rade na različitim slučajevima, ekipa se mora nositi i s vlastitim problemima; od Baileyinog osjećaja nesigurnosti nakon prosidbe do Greyeve strepnje za nestalom kćeri, a u velikom okršaju s članovima bande, netko bi mogao i nastradati.

Kriminalističku seriju "Rookie" možete pratiti na Doma TV-u od ponedjeljka do petka u večernjem terminu. D.M.
Možda ste propustili...

UŽIVO IZ MALMÖ ARENE U ŠVEDSKOJ 7. SVIBNJA OD 21 SAT NA HTV1

Izravan prijenos prve polufinalne večeri 68. Eurosonga

BABY LASAGNA, LET 3, TEREZA KESOVIJA I CHRISTINA AGUILERA U TLZP-U

Marija: “Mogla bih reći da sam ja Mama Lasagna”

“SAVRŠENI DANI” - IZVRSNA DRAMA VELIKOG WIMA WENDERSA

Dirljiv i poetičan prikaz ljepote svakodnevnog svijeta

Najčitanije iz rubrike