Regija
UDRUGA UMIROVLJENIKA MUP-A

Unatoč godinama, čuvat će sjećanja na Domovinski rat
Objavljeno 26. ožujka, 2024.
NAŠICE - Članovi Udruge umirovljenika MUP-a Našice održali su izvještajno-izbornu skupštinu, na kojoj je predsjednik Mato Brkić predstavio prošlogodišnje aktivnosti. Istaknuo je kako su članovi Udruge sudjelovali u manifestacijama i obilježavanju važnih obljetnica iz Domovinskog rata. ‘‘Sudjelujemo u memorijalnim događanjima poput vojno-redarstvenih akcija Oluja i Bljesak te Dana sjećanja na žrtvu Vukovara. Usprkos ograničenjima koja nam nameće dob i struktura naših članova, smatram da se uspješno nosimo s tim izazovima te da ćemo i ubuduće nastaviti s predviđenim aktivnostima‘‘, poručio je predsjednik Brkić.

S obzirom na to da je skupština bila i izborna, članovi su ponovno povjerenje dali predsjedniku Mati Brkiću. Za dopredsjednika je izabran Zvonko Hegediš, a za tajnika Ivan Balentić. U Upravni odbor još su izabrani Goran Cvijetović, Damir Ćorluka, Ivan Knežević i Zlatko Štimac.

Skupštini se obratio gradonačelnik Krešimir Kašuba, a uz čestitke na dosadašnjem radu, članovima je zaželio uspjeha u čuvanju uspomena na Domovinski rat.

Riječi potpore uputili su i predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Našice Darko Cerovski, direktorica Turističke zajednice grada Našica Ines Resler i županijski vijećnik Vanja Prošić. S.F.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike