TvObzor
U PETAK, 15. OŽUJKA, PREMIJERNO NA NOVOJ TV

Kreće show “Tko to tamo pjeva?”
Objavljeno 15. ožujka, 2024.
Voditelj je Frano Ridjan, a stručni panel čine Alka Vuica, Gianna Apostolski, Luka Nižetić i Goran Vinčić

Na Novoj TV 15. ožujka premijerno se počinje prikazivati show “Tko to tamo pjeva?’’. Stručni panel čine Alka Vuica, Gianna Apostolski, Luka Nižetić i Goran Vinčić, koji će biti desna ruka natjecateljima u borbi za novčanu nagradu, a kako bi se nje domogli kroz niz izazova, morat će odgonetnuti tko od devet tajnih pjevača dobro pjeva, a tko ne, i to da ih prethodno ne čuju. U svakoj epizodi stalnoj postavi panelista pridružit će se i gostujući član, također osoba poznata javnosti.



Alka Vuica, pjevačica s dugogodišnjim iskustvom na glazbenoj sceni, svojom autentičnosti svakako će savjetima biti od velike pomoći natjecateljima. “Divno je biti u novom showu koji je narodan i donosi ljepotu, istinu, emocije i ljubav, koja se prosipa u svakoj sekundi ovog vrhunskog i nevjerojatnog iskustva! ‘Tko to tamo pjeva?’ definitivno je show koji će vas zaintrigirati i zabaviti, a mene je oduševio! Nije lako biti u showu, jer je zahtjevan, te iziskuje i znanje i intuiciju, ali baš zato je životan i nevjerojatan!” izjavila je Alka.

Kao još jedan profesionalac u glazbenoj industriji s istančanim instinktom za prepoznavanje pravog pjevačkog dara, Luka Nižetić također će pokušati pomoći natjecateljima, a početku showa na malim ekranima iznimno se veseli: “Ovo je valjda najluđi format showa u kojem sam do sada sudjelovao, mislim to u najpozitivnijem smislu, i to zbog dvije stvari, prva su panelisti i natjecatelji, od kojih je svaki poseban, osebujan, a druga, radi se o showu u kojem se može dobiti novčana nagradu na temelju nečijeg antitalenta”, kazao je Luka i dodao: “Gledatelji mogu očekivati neočekivano, puno glazbe, smiješnih situacija, zabavu. Meni je bar, snimajući svaku epizodu, bilo nestvarno veselo, a opet napeto i na trenutke emotivno. Jedva čekam da gledatelji vide i osjete atmosferu koja je vladala u studiju, uvjeren sam da neće htjeti propustiti ni jednu emisiju!”

S uvjerljivom karizmom i iskustvom u showbizzu, uspješna poduzetnica Gianna Apostolski donosi svoj jedinstveni pečat kao članica panela. “Osjećam se jako uzbuđeno i jedva čekam da krene emitiranje, jer ovo će biti najgledaniji show do sada na ovim prostorima za sve generacije, u to sam sigurna. Od showa gledatelji mogu očekivati dobru zabavu, puno smijeha, suza, famozne natjecatelje i naše tajne glasove, koji će nam cijeli show začiniti i zapapriti. U ovom showu ‘dobro je loše, a loše je dobro’, pomičemo granice zabave, očekujte neočekivano! Neka zabava krene!” rekla je Gianna.

Smijeh će biti zajamčen s komentarima stand-up komičara Gorana Vinčića. Svojom briljantnom komičarskom vještinom ne samo što će gledatelje nasmijati nego će i pridonijeti potrebnoj dozi zabave tijekom svake epizode. “Jedva čekam da show počne jer je nešto najluđe na čemu sam radio! Kolege panelisti su sjajni, natjecatelji više nego zabavni i mislim da će se show svidjeti gledateljima. Moja uloga kao najmlađeg panelista jest unijeti nemir i dramu na duhovit način, ali s obzirom na to da sam čovjek iz naroda - svakako mi je cilj pomoći natjecateljima da osvoje što više!” uzbuđeno će Goran.

“Tko to tamo pjeva?” nevjerojatno je popularan show diljem svijeta zbog svog jedinstvenog koncepta. Emisija stavlja natjecatelje pred panel poznatih osoba čiji je zadatak otkriti tko među njima ima stvarni pjevački talent, a tko je samo dobar glumac. Svaka epizoda je puna izazova, smijeha i neočekivanih obrata, a obećava nezaboravne trenutke za gledatelje svih dobnih skupina.

Novi show ‘’Tko to tamo pjeva?”, pod voditeljskom palicom Frane Ridjana, ne propustite u petak, 15. ožujka, od 20.15 na Novoj TV! D. Miklić
Možda ste propustili...

AKCIJSKA DRAMA “GRAĐANSKI RAT: SVAKOM CARSTVU DOĐE KRAJ”

Filmsko upozorenje na ekstremističku politiku

PORTRET GLUMCA KOJI JE RUŠIO HOLIVUDSKE STEREOTIPOVE

Jack Lemmon: Profesionalac nad profesionalcima

Najčitanije iz rubrike