Mozaik
UKRASITE SVOJ BLAGDANSKI STOL TRADICIONALNIM CVIJETOM

Božićne zvijezde za jedinstven ugođaj
Objavljeno 22. prosinca, 2023.
Raskošne kombinacije crvene, zlatne i brončane boje ili romantična roza elegancija s rezanim božićnim zvijezdama stvaraju jedinstveni blagdanski ugođaj. Otkrijte jednostavne DIY trikove s božićnim zvijezdama i napravite prekasne svijećnjake ili oznake za sjedenje. Ako vam crvena nije omiljena boja, neka središnji dio vašeg stola zablista u skandinavskom stilu, ukrašen krem božićnim zvijezdama. Stvorite vlastitu blagdansku čaroliju i unesite svjetlo Božića u svoj dom! Uživajte u nizu kreativnih ideja koje donosi portal starsforeurope.com/hr/. Zbog svojih veličanstvenih listova/latica božićne zvijezde idealne su za ugodnu atmosferu stolnih dekoracija. Listovi tvore velike lažne cvjetove koji se po gracioznosti lako mogu mjeriti s bilo kojim pravim cvijetom. Božićne zvijezde mogu ponuditi i mnogo više: dolaze u bezbroj boja, oblika i veličina. Upravo to olakšava prilagodbu same dekoracije vašim željama i izgledu koji želite postići. Bilo kao lončanice, bilo da ih postavite same ili ih kombinirate s drugim zimskim biljkama - kreativne mogućnosti s božićnim zvijezdama gotovo su neograničene. Inspirirajte se idejama i pretvorite svoj stol u rascvjetanu zimsku zemlju čuda.

- Mini božićne zvijezde su popularne. Bez sumnje, one ni na koji način nisu inferiorne spram svoje velike braće i sestara u raznolikosti boja. Upravo zbog toga što su malene, pružaju i brojne mogućnosti za izradu svečanih aranžmana. Uvjerite se sami kakve čarobne ukrase za stol možete stvoriti mini božićnim zvijezdama.

- S prirodnim materijalima poput mahovine, češera, malih čempresa, umjetnog snijega i drvenih gljiva, možete stvoriti dekorativni ambijent u kojem će božićne zvijezde krem boje biti najbolje prikazane. Za atmosfersko osvjetljenje osigurajte bajkovita svjetla i bijele svijeće.

- Dodajte svom stolu svečani sjaj očaravajućom stolnom dekoracijom: šarene male božićne zvijezde i ružičaste svijeće zauzimaju svoje mjesto na posteljici od svježe rezanog zelenila. Popratite ih svjetlucavim kuglicama i drugim božićnim dodatcima. Evo još jednog dodatnog savjeta: tu i tamo dodajte nekoliko grančica eukaliptusa. Eukaliptus je u modi i daje jedinstveni izgled vašim ukrasima.

- Male bijele božićne zvijezde pružit će vašim gostima sjajnu dobrodošlicu na bilo kojem mjestu. Napišite njihovo ime na neki tvrđi papira i pričvrstite ga na posudu zajedno s pozlaćenim listom i ukrasnom vrpcom. Ova je ideja kreativna alternativa tradicionalnim oznakama za imena i zasigurno će ostaviti snažan dojam.

- Dekoracija stola rezanim božićnim zvijezdama, svijećama i ukrasnim metlicama odiše pravim blagdanskim duhom. Posuđe, kristalne čaše i vaze dodaju nostalgičnu notu dekoraciji stola. T.K.
Možda ste propustili...

NEBOJŠA SLIJEPČEVIĆ REDATELJ KRATKOG FILMA U KONKURENCIJI CANNESA

Nadam se da će se u dilemi junaka prepoznati svi gledatelji, bez obzira na nacionalnost

ZBOG NEOBIČNO VELIKE SOLARNE OLUJE

Polarna svjetlost obasjala nebo nad Njemačkom

NAKON VELIKOG USPJEHA ISTOIMENIH FILMOVA

Najesen serija “Dune: Prophecy”

Najčitanije iz rubrike