Mozaik
BOŽIĆNA PJESMA IZ PERA ANDREJE GRIBL

Marin “Najljepši poklon’’ izmamit će vam osmijeh
Objavljeno 23. prosinca, 2023.
Nadam se da će ova pjesma ugrijati puno srca i podsjetiti na vrijednost zajedništva i ljubavi, rekla je Andreja Gribl

Za Božić je uvijek najljepši poklon koji izazove dječji osmijeh. Upravo takav poklon Osječanima, ali možemo reći i svoj djeci Hrvatske, poklonila je mala Mare Krasnić iz Osijeka snimivši pjesmu ‘‘Najljepši poklon‘‘. Pjesma je izišla iz nepresušne radionice vrhunske glazbenice i profesorice Andreje Gribl, koja je autorica glazbe, a kako se Andrejina glazba najbolje sljubljuje s tekstovima njezine sestre, Renata Gribl je i ovaj put napisala stihove. Izdavačka kuća koja je objavila ovu pjesmu je Nota Bene Records iz Zagreba.



- Nadam se da će ova pjesma ugrijati puno srca i podsjetiti na vrijednost zajedništva i ljubavi i otkriti svima, a posebno djecu na pravu čar Božića - rekla je Andreja.


- Poruka pjesme je da je darovati osmijeh, lijepu riječ i veseliti se s najdražima i dati najljepši poklon, ono što zauvijek ostaje u srcu i što se pamti - rekla je autorica teksta Renata Gribl.

Pjesma je snimljena u Modernoj glazbenoj školi Music Art Incubator u Osijeku čiji je direktor Slaven Batorek oduševljen pjesmom i izvedbom male Mare.

- S ovom pjesmom nastupila je i na našem božićnom koncertu te dobila golemi pljesak publike. Mare u našoj školi pohađa sate klavira kod mentorice Andreje Gribl, koja ujedno potpisuje glazbu za ovu pjesmu, a naš mentor Ivica Murat izradio je aranžman.

 

 

Odličan spot djelo je Mateja Čehovskog iz Studija 55, a za fotografije zaslužan je Ivan Baboselac. Pjesma je uvježbana i snimljena u Music Art Incubatoru. Čestitamo Mare i cijeloj kreativnoj ekipi koja je napravila odličan posao! Ponosni smo što smo dio ovakvih projekata! - rekao je Batorek.

Mala Mare u sebi nosi Božić, dijete s puno života, dobrote i iskrenosti što se vidi i kroz njezino pjevanje i pristup cijeloj ovoj za nju božićnoj bajci.

- Koristim ovu prigodu pozdraviti svoje učiteljice Mirnu i Anu i sve prijatelje iz 2.b razreda. Odlična sam učenica, a najdraži predmeti su mi glazbeni i engleski. Jako volim pjevanje kod moje profesorice Emine, a obožavam i sviranje klavira.

Klavir sviram već dvije godine kod profesorice Andreje Gribl u privatnoj glazbenoj školi MAI (Music Art Incubator). Profesorica Andreja skladala je moju pjesmu "Najljepši poklon" koja mi je jako lijepa. Mislim da sam ljubav prema glazbi naslijedila od djede Berte Krasnića, koji je bio glazbenik i svirao bas-gitaru u grupi Dinamiti i od tate Ilira. Snimanje pjesme u studiju bio mi je prekrasan doživljaj, kao i snimanje spota. Bila sam sretna što su i moje prijateljice Bruna, Marisa, Nika, Una, Gita, Petra H i Petra B bile sa mnom u spotu i baš smo se jako lijepo zabavile. Snimali smo na osječkom Adventu, u kući Djeda Božićnjaka i u našem stanu. Moja mama Katarina pomogla je izabrati mjesta gdje ćemo snimati i što ću obući za snimanje. Hvala profesorici Andreji što mi je napisala pjesmu i hvala svima koji su pogledali spot i rekli da im se sviđa. Drago mi je što je to pjesma baš o mom najdražem blagdanu Božiću - zaključila je Mare.

Vladimir Grgurić
Ljubav prema glazbi naslijedila od djede Berte, koji je bio glazbenik i svirao bas-gitaru u Dinamitima

Možda ste propustili...

KONCERT JE 27. SVIBNJA U ARENI

Sting u Zagreb stiže sa svojim novim bendom

GLUMAC ZADOBIO OTEKLINE NA LICU I LIJEVOM OKU

Buscemija napali na ulici

Najčitanije iz rubrike