Regija
57. VINKOVAČKE JESENI

U slučaju kiše, svečano otvorenje u dvorani na Lapovcima
Objavljeno 15. rujna, 2022.
VINKOVCI - Organizacijski odbor 57. Vinkovačkih jeseni s gradonačelnikom Ivanom Bosančićem na čelu, poučen prošlogodišnjim iskustvom, odlučio je pripremiti svečanost otvorenje najveće folklorne manifestacije istovremeno na dvije potencijalne lokacije.



- Prva je, naravno, ovdje u središtu grada, na Trgu bana Šokčevića, pod vedrim nebom na glavnoj pozornici i ako vrijeme dopusti, sutra navečer ovdje će biti održano otvorenje. Alternativna lokacija sa sličnom scenom bit će u sportskoj dvorani OŠ A. G. Matoša na Lapovcima, u kojoj će biti svečanost otvorenja ako vrijeme bude takvo da ne možemo biti vani - najavio je na izvanrednoj konferenciji za medije Bosančić, dodajući kako je u dvorani ograničen broj mjesta i gledatelja koji će moći ući. Stoga poziva sve koji žele uživo pratiti otvorenje, ako ono bude u dvorani, da dođu bar pola sata prije početka programa kako bi se smjestili jer kasnije, kada krene izravni TV prijenos, to neće biti moguće.



Tijekom svih ovih godina svečanost otvorenja na središnjem trgu isprofilirala se u zaseban brend Vinkovačkih jeseni, pa je prava šteta ako ove godine izostane na otvorenom. M.F.
Možda ste propustili...

PREDSTAVI ĆE "SAMONATAPAJUĆI CVJETNJAK"

Trojac IOŠ-a Virovitica u finalu “Ideje godine”

POSJETITELJSKI CENTAR DRAVSKA PRIČA

Baby boom roda: izleglo ih se već 5

Najčitanije iz rubrike