TvObzor
OD 17. SVIBNJA U 22.45

“Crna lista” na Drugom programu
Objavljeno 13. svibnja, 2022.

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od utorka, 17. svibnja na Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 22.45 počinje prikazivanje devete sezone serije “Crna lista” (“The Blacklist”). NBC-eva serija prati Raymonda Reddingtona “Reda” (James Spader), bivšega američkoga mornaričkog časnika koji je postao traženi zločinac, a zatim se dobrovoljno predao FBI-u nakon što je desetljećima uspješno izbjegavao uhićenje.



On kaže FBI-u da ima popis najopasnijih zločinaca na svijetu, koji je tijekom godina sastavio, te da je voljan odati im njihove organizacije u zamjenu za imunitet od progona. Međutim, inzistira da surađuje isključivo s novom FBI-evom profilerkom Elizabeth Keen (Megan Boone). U devetoj sezoni pratimo kako su se u dvije godine nakon smrti Elizabeth Keen Reddington i članovi FBI-eve radne skupine razišli, a nitko ne zna gdje je Reddington. Ali kad se jedan od njih ozlijedi na dužnosti, radna skupina opet se okuplja kako bi spriječila urotu koja bi mogla uništiti svjetsku sigurnost.

Ovo je prva sezona “Crne liste” bez Jona Bokenkampa kao showrunnera i Megan Boone kao Elizabeth Keen, te ima 22 epizode. Naslovne uloge tumače James Spader, Megan Boone, Diego Klattenhoff kao Donald Ressler, Amir Arison kao Aram Mojtabai, Laura Sohn kao Alina Park, Hisham Tawfiq kao Dembe Zuma i Harry Lennix kao Harold Cooper. D.M.
Možda ste propustili...

AKCIJSKA DRAMA “GRAĐANSKI RAT: SVAKOM CARSTVU DOĐE KRAJ”

Filmsko upozorenje na ekstremističku politiku

U PETOJ SEZONI SERIJE “ROOKIE”

Bivši novaci sada su mentori

PROVOKATIVNA PRIČA O KSENOFOBIJI I POVIJESNOM REVIZIONIZMU

U kina stigla drama Marka Šantića “Probudi me”

Najčitanije iz rubrike