Mozaik
U ZAGREBU JE POČELO SNIMANJE DUGOOČEKIVANOG NASTAVKA

Četvrta sezona serije “Crno-bijeli svijet”
Objavljeno 24. lipnja, 2020.
Popularna serija Hrvatske radiotelevizije (HRT) "Crno-bijeli svijet" uskoro će dobiti svoju dugoočekivanu četvrtu sezonu, čije je snimanje počelo ovih dana u Zagrebu. Smještena u 80-e godine prošlog stoljeća, serija se ovaj put događa 1985. i 1986. godine te evocira neke od najpoznatijih događaja tog vremena, kao što su Cibonino osvajanje Kupa prvaka i nuklearna katastrofa u Černobilu. U novoj sezoni nastupit će svi već do sada poznati likovi, a ukupno će biti oko 200 glumaca, što bi trebalo osvojiti publiku svih naraštaja. Redatelj serije je Goran Kulenović.

„Oni koji su na početku bili mladi, možda sada čekaju djecu, oni koji su bili djeca, sada postaju mladi, neki od njih se zapošljavaju na Radiju 101, neki od njih su bili u vojsci - jednostavno prolaze kroz neke normalne životne situacije", rekao je Igor Mirković, jedan od scenarista serije. Glumica Kaja Šimanović najavila je mnoštvo zabavnih događaja. „Puno je likova uhvatilo neke svoje linije priča koje sada granaju oko njih, tako da je doista šareno".

U glumačkoj ekipi i u novoj sezoni nastupa i Anica Dobra, koja je rekla kako su oni koji su bili ludi sada još luđi, oni koji su bili veseli sada su još veseliji, a kontraši su još veći kontraši. Četvrta sezona na malim se ekranima očekuje iduće godine. Seriju za HRT proizvodi producentska kuća "Interfim".J.Kn.
Možda ste propustili...

PLAŽA KAO KULISA SVIM ŽANROVIMA, OD KRIMIĆA DO KOMEDIJA

8 filmova s pravim morskim ugođajem

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NOVI PROJEKT OSJEČKOG KULTURNOG CENTRA

"Kultura u novoj Rupi": Prvi je nastupio Dino Dvornik Tribute band

2

CHRIS AUBER AMERIČKI STAND UP KOMIČAR OVE SUBOTE U OSIJEKU

Njemačka publika voli šale na svoj račun, američka ne

3

METALLICA PREDSTAVILA JOŠ JEDAN DIO ALBUMA “S&M2”

Live izvedba pjesme “Moth Into Flame”