TvObzor
SKUNK ANANSIE PONOVNO U ZAGREBU

Ponovni susret benda i hrvatske publike dogodit će se 19. studenoga u Domu sportova
Objavljeno 21. veljače, 2020.
Nova serija koncerata uključivat će, osim standardnog best of popisa, i neke pjesme koje nisu dugo svirali, a obuhvaćat će čak 22 koncerta

Nakon fantastičnog nastupa na Šalati prošlog srpnja grupa Skunk Anansie uvrstila je Zagreb na drugi dio velike slavljeničke turneje “25 Live @ 25” kao jedan od rijetkih gradova u kojima će nastupiti dva puta. Ponovni susret benda i ovdašnje publike dogodit će se 19. studenoga u Domu sportova.

Prošlog srpnja, usred ljetne sezone u prilično ispražnjenom gradu, Skunk Anansie protutnjali su stadionom Šalata nastupivši pred više od 5000 fanova na koncertu koji ih se, očigledno, duboko dojmio. Zagreb je, naime, nakon Londona bio njihov najmasovniji samostalan nastup, glasan, eksplozivan i izuzetno emotivan, pa su hitno započeli pregovori o povratku, na drugom kraku turneje kojom obilježavaju 25 godina benda. Nova serija koncerata uključivat će, osim standardnog best of popisa, i neke pjesme koje nisu dugo svirali, a obuhvaćat će čak 22 koncerta. Zagreb je jedini grad naše regije koji će ih opet ugostiti i jedini u krugu od 650 kilometara, točnije do Milana.

Prošle godine bend je predstavio sjajan singl “What You Do For Love”, koji se pokazao kao fanovski koncertni favorit, a 7. veljače pridružila mu se oštra i moćna “This Means War” koju je i publika na Šalati imala prilike čuti uživo. Odličan live spot sniman je na turneji i na idealan način uvodi Skunk Anansie u sljedeću veliku kreativnu fazu. Usporedno s turnejom u rujnu će se pojaviti i biografije frontwoman Skin koju je napisala zajedno s hvaljenom novinarkom Lucy O’Brien.

Skunk Anansie već drugu godinu obilježavaju četvrt stoljeća rada noseći svoje goleme hitove na put oko svijeta. Povratak u Zagreb 19. studenoga obilježit će sve najvažnije pjesme iz repertoara, uključujući i nove singlove poput “Hedonism”, “Weak”, “I Can Dream”, “Twisted”, “Charlie Big Potato”, “Secretly”, “Because Of You”, “Brazen (Weep)”, “Charity”, “Tear The Place Up”, “Secretly”, “The Skank Heads”, “Yes It’s Fucking Political” te već spomenute “What Do You Do For Love” i “This Means War”.

Ulaznice su u prodaji od petka, 21. veljače po early bird cijeni od 200 kuna. Ta cijena na snazi je do 10. ožujka, a od 11. ožujka do 18. studenoga za ulaz će trebati izdvojiti 230 kuna, a na sam dan koncerta 260 kuna.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

NOVA TV I DOMA TV U TRAVNJU DONOSE UZBUDLJIV FILMSKI PROGRAM

Epske akcije, romantične komedije i napeti psihološki trileri