TvObzor
PICKBOX NOW

Šesta sezona glamurozne krimiserije “Moć”
Objavljeno 18. listopada, 2019.

Šesta sezona glamurozne kriminalističke serije “Moć” (Power) producenta 50 Centa napokon je stigla, a nove epizode bit će dostupne svakog ponedjeljka. Šesta sezona ujedno je i posljednja te nosi naziv “Posljednja izdaja”. Podijeljena je u dva dijela i ima ukupno 15 epizoda – posljednjih pet epizoda gledat ćemo u siječnju.

Sočna se vijest veže uz posljednju sezonu – u njoj ćemo gledati Mary J. Blige. Za svoju ulogu u seriji Moć rekla je: “Poznajem toliko Tasha, toliko Ghostova. Bila sam u vezi s puno Ghostova. Velika sam ljubiteljica serije i zahvalna sam što mogu biti dio nje.”

Kreatori serije Courtney Kemp i Curtis “50 Cent” Jackson stvorili su svijet prepun kompleksnih i dinamičnih likova koji nose glamuroznu atmosferu ove kriminalističke serije prepune nepredvidljivih obrata.

50 Cent tumačio je ulogu dilera Kanana koji pogine u petoj sezoni. Zato se 50 Cent u šestoj sezoni prvi put pojavljuje u ulozi redatelja – režirao je treću epizodu za koju kaže da ima “neke od najviše divljih scena dosad u seriji Moć.”

Nikola Kučar
Najčitanije iz rubrike