PONOVNO NA OKUPU I RUKOMETAŠI NEXE-afoto: RK NEXE
RK NEXE
26.7.2024., 18:02
PONOVNO NA OKUPU I RUKOMETAŠI NEXE-a

Nova sezona sigurno će biti izazovna, ali je svi zajedno čekamo s puno optimizma

Uobičajeno, kao i prijašnjih godina, okupljanjem na sportskim terenima SRC-a Marko Bilandžić u Feričancima, prva momčad RK NEXE započela je pripreme za novu sezonu. Iza Našičana je turbulentna i (ne)uspješna prošla sezona, ljetni odmor je svima u klubu dobrodošao, ali on je sada završen i Gromovi su ponovno na okupu. S ciljem da se spreme za mnogo uspješniju i bolju sezonu nego što je bila prethodna.

PONOVNO NA OKUPU I RUKOMETAŠI NEXE-afoto: RK NEXE
RK NEXE

Igrače, trenere i članove stručnog stožera te članove Uprave pozdravio je predsjednik kluba Josip Ergović, poželjevši novim igračima još jednom dobrodošlicu, a svima dobro zdravlje i što manje ozljeda. Kako je istaknuo, osim deset novih igrača koji će od ove sezone zaigrati za RK NEXE, u klubu je napravljeno i dosta izmjena u stručnom stožeru, tako da s puno optimizma svi zajedno kreću u novu sezonu, koja će ponovno biti vrlo izazovna.

PONOVNO NA OKUPU I RUKOMETAŠI NEXE-afoto: RK NEXE
RK NEXE

Pozdravne riječi igračima je uputio i trener Krešo Ivanković, koji je uz kondicijske trenere Nikolu Goluba i Marka Žganjera odradio i prvi trening te ukratko upoznao igrače s planom ljetnih priprema.

PONOVNO NA OKUPU I RUKOMETAŠI NEXE-afoto: RK NEXE
RK NEXE

Momčad se dan nakon okupljanja uputila u Zagreb, gdje će na Kinezološkom fakultetu rukometaši odraditi dijagnostiku, a nakon toga slijedi put u Sloveniju, na Roglu, gdje će Ivaković sa svojim suradnicima i momčadi odraditi minipripreme, a dogovoren je i prijateljski susret s momčadi Trimo Trebnje 3. kolovoza.