BRUNO JOBST
25.10.2024., 14:24
NASTAVAK DOMAĆIH KUGLAČKIH NATJECANJA

Neki žele popraviti dojam nakon Europe

Nakon dvotjedne stanke naša elitna kuglačka karavana vraća se domaćim obvezama. Između dva kola HEP Super lige odrađivale su se one na međunarodnoj sceni, a u akciji je bilo čak osam naših klubova. No sada se ponovno love važni superligaški bodovi.
Kuglači Osijeka nisu se proslavili u Apatinu na NBC kupu, a dojam bi valjalo popraviti na kuglani koja im inače baš i ne leži. Možda je baš stiglo vrijeme za kvalitetnu gostujuću predstavu na zagrebačkoj Grmoščici? Đurđenovac pak ima razloga za optimizam, jer je u 6. kolu domaćin Bjelovaru. Ostali parovi: Zadar – Goranka, Velebit – Zaprešić i Mertojak – Poštar.
Kuglačice Đakova zaredale su s tri poraza, četvrti im neće biti baš lako izbjeći na gostovanju kod Istre u Poreču. Još igraju: Kustošija – Mlaka, Rijeka – Podravka, Split – Plitvice i Sisicia – Zagreb.
U Prvoj ligi Sjever šesta runda donosi i jedan međusobni slavonski okršaj na Pampasu, Zrinski-Pivovara – Nove nade, a preostali parovi su: Pakrac-Papuk – Željezničar (Čk), Fortuna – Novska, Frozy Zabok – Zanatlija (SB), Belina-Novska – Željezničar (B) i Ciglenica – Zanatlija (Sk).