VESLAČKI KLUB "IKTUS" UKUPNI POBJEDNIK HRVATSKEOd 5. - 6. listopada 2024. godine održano je Hrvatsko veslačko prvenstvo za seniore i veterane, a VK "Iktus" osvojio je jedno zlato, 4 srebra i 4 bronce. Uz 9 zlatnih, 5 srebrnih te 1 brončane medalje koliko je Iktus osvojio na Hrvatskom veslačkom za juniore i kadete, Iktus je premoćno odnio titulu najboljeg veslačkog kluba Republike Hrvatske za 2024. godinu. Titula se "vratila" u Osijek nakon dugih 14 godina čekanja, čime je rezultat značajniji i dragocjeniji.Važno je napomenuti da je Iktus, prije dva tjedna, u Osijek donio i titulu pobjednika Hrvatskog veslačkog kupa.S ove dvije titule, Iktus je zaokružio 2024. godinu, a reviju svih osvojenih medalja naši veslači će prezentirati na Miholjskoj regati 12. listopada 2024. godine.
VK IKTUS
6.10.2024., 17:25
natrag u Osijeku nakon dugih 14 godina

Iktus je veslački prvak Hrvatske!

Veslački klub Iktus osvojio je zlato te po četiri srebra i bronce na Hrvatskom veslačkom prvenstvo za seniore i veterane, održanom u subotu i nedjelju na Jarunu, što znači da je, uz devet zlatnih, pet srebrnih i jedne brončane medalje s prvenstva za juniore i kadete, Iktus premoćno odnio titulu najboljeg veslačkog kluba u Hrvatskoj.
Titula se vratila u Osijek nakon dugih 14 godina čekanja, čime je rezultat još vrjedniji. Osim toga, Iktus je osvojio titulu pobjednika Hrvatskog veslačkog kupa. Sve osvojene medalje osječki će veslači prezentirati na Miholjskoj regati 12. listopada.