epa000380591 German formula one driver Michael Schumacher (R) of Ferrari looks at Jhon So, the mayor of Melbourne, who plays a didgeridoo following a press conference, Wednesday 02 March 2005 in Melbourne, Australia. The first Grand Prix of the season 2005 will start on Sunday 06 March 2005. EPA/Gero Breloer
EPA
1.10.2024., 18:26
MISTERIJ

Michael “priča” s obitelji - očima

Posljednjih dana rujna Gina Schumacher, kći legendarnog vozača Formule 1 Michaela Schumachera, udala se za svog partnera i veliki događaj proslavila na Mallorci u društvu najuže obitelji i prijatelja. Nakon svadbe u medijima se pojavljuju razne informacije, naravno, najzanimljivije su one vezane uz jednog od najboljih vozača koje je F1 dosad imala. Michael je nakon teške ozljede koju je doživio na skijanju u Francuskoj 2013. godine pod strogom paskom obitelji, o njegovu zdravstvenom stanju u javnosti se ništa ne zna, a navodno je bio na kćerinu vjenčanju.

- Michael ne priča, on s najbližima komunicira očima i samo tri osobe izvan kruga obitelji smiju ga vidjeti. Preselili su se u Španjolsku, a njegova je supruga u toj kući napravila bolnicu za njega - jedna je od informacija iz Schumacherova okruženja.

Obitelj, naravno, nije potvrdila ni demantirala tu vijest, jer uglavnom se ne oglašava.

Još nekoliko detalja otkriveno je sa samog vjenčanja. Svi koji su mu nazočili morali su ostaviti svoj mobilni telefon na ulazu kako neka fotografija slučajno ne bi procurila u javnost.