sport...vinkovci...01.09.2024.supersport prva nl 2024./2025. 03. kolo cibalia - jarun- 13 Bajić Jurica i 88 Ibanez Luis Ezequiel;foto Gordan Panić
Gordan Panić
27.10.2024., 17:57
PORAZ VINKOVČANA

Uz tako jalov napad i ne može biti bolje

Cibalia se nije dobro provela u metropoli. Vinkovački su nogometaši u 12. kolu SuperSport Prve lige gostovali kod Rudeša i izgubili 1:0. U utakmici u kojoj nije bilo ni ljepote ni kvalitete, zapravo bila je to očajna nogometna predstava, Zagrepčani su slavili minimalnim rezultatom i na taj način prekinuli svoju minikrizu. Nakon dvije utakmice bez pobjede, ugrabili su pun plijen. Odlučujući trenutak utakmice bila je 68. minuta kada je Dominik Rešetar zabio za 1:0. Kod gola je imao pomoć Oršolića, od kojega se lopta odbila, promijenila smjer i završila iza leđa Križanovića. Dvije minute prije kraja Oršolić se mogao iskupiti za svoje nenamjerno sudjelovanje kod gola Rudeša, ali promašio je vrlo izglednu situaciju s nekoliko metara glavom.

Momčad iz Vinkovaca produljila je svoj niz bez pobjede koji traje sada već pet kola u sklopu kojih su osvojena tri boda. Cibalijašima jednostavno ne ide u napadu, a s druge strane prelako primaju golove, i to je glavni razlog što se nastavlja kriza rezultata i igre.