Josipovac, 29. 09. 2024., Igralište u Josipovcu, Radnik - Olimpija (Osijek), Prva ŽNL Osječko-baranjskaSNIMIO BRUNO JOBST
BRUNO JOBST
18.10.2024., 20:13
PRVA ŽNL

Olimpija s novim trenerom prekida negativnu seriju

Olimpiji nikako da krene. Na osječkom Zelenom polju promijenili su trenera, umjesto Tonija Šarića na klupu je sjeo Dražen Šošić, ali niz poraza nije prekinut. Osječani su na pretposljednjem mjestu tablice, ali u subotnje popodne prilika je da se prekine ta negativna serija. U Osijek stiže bizovački BSK, koji je u dobrom nizu, u posljednje tri utakmice od maksimalnih devet uzeo je sedam bodova i napredovao prema sredini tablice. Unatoč tome, olimpijaši vjeruju kako će bodovi ostati na Zelenom polju.
Parovi 9. kola Prve ŽNL osječko-baranjske: susreti Olimpija (Osijek) - BSK (Bizovac) i Mladost (Draž) - Viljevo igraju se danas (subota), a u nedjelju: Omladinac (Josipovac Punitovački) - Torpedo (Kuševac), Hajduk (Marijanci) - Motičina (Donja Motičina), Tomislav (Livana) - Hjaduk (Široko Polje), Bratstvo (Jagodnjak) - Dračice (Đakovo), Omladinac (Vukojevci) - Slavonac (Tenja) i Šokadija (Strizivojna) - Radnik (Josipovac). Sve utakmice osim Mladost - Viljevo (18) počinju u 15 sati.

   
      Standings provided by Sofascore