07.06.2015., Vodice -U hotelu Punta odrzana je na konferencija za medije povodom snimanja cjelovecernjeg igranog filma Anka Brazilijanka, redatelja Dejana Acimovica. Na konferenciji za medije govorili su Eric Cantona, koji tumaci glavnu musku ulogu u filmu Anka Brazilijankai Tatjana Acimovic, scenaristica i producentica.Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL
PIXSELL
16.10.2024., 14:26
UVIJEK IZRAVNI ERIC CANTONA

Nadam se da će biti u vreći fekalija

Bivša zvijezda Manchester Uniteda, Francuz Eric Cantona, kritizirao je nove vlasnike ManUniteda jer su prekinuli suradnju s bivšim trenerom i direktorom Alexom Fergusonom, koji je ikona tog slavnog kluba. Ferguson je smijenjen s mjesta "globalnog veleposlanika" i direktora tog kluba koje je obnašao od 2013. godine. "Sir Alex Ferguson trebao bi raditi što god želi u klubu do kraja života. Kakav nedostatak poštovanja, to je potpuno skandalozno", rekao je Cantona i dodao da će Fergusona uvijek smatrati glavnim šefom. "Novi vlasnici Uniteda pokazali su da ne razumiju i ne poštuju nogomet, a nadam se da će zbog ovoga biti bačeni u veliku vreću fekalija", kazao je uvijek izravni i posebni Cantona, kojemu je Ferguson u Manchester Unitedu bio trener od 1992. do 1997. godine.

Razlog smjene Fergusona je novac, mediji su objavili da je njegova plaća veća od 2.000.000 funti godišnje, a suvlasnik Manchester Uniteda, tvrtka Ineos, raskinula je ugovor s njim kako bi smanjila troškove.