Josipovac, 29. 09. 2024., Igralište u Josipovcu, Radnik - Olimpija (Osijek), Prva ŽNL Osječko-baranjskaSNIMIO BRUNO JOBST
BRUNO JOBST
14.10.2024., 14:55
PRVA ŽNL OSJEČKO-BARANJSKA

Torpedo torpedira rivale, važni bodovi “radnika”

Luka Bede i Ivan Pavić pogodcima u prvih pola sata utakmice osigurali su "radnicima" iz Josipovca važnu pobjedu protiv Omladinca iz Vukojevaca, te se na tablici malo pomaknuli malo prema gore. Josip Vidaković u 75. minuti ublažio je poraz Omladinca, ali gosti više od toga nisu mogli i kući su otišli praznih ruku. Bodovi su ostali i u Tenji, gdje je Slavonac, prema očekivanju, svladao Bratstvo. Tenjci su slomili otpor u pet minuta, Ivica Musa je u 54. donio Slavoncu prednost, u 59. Marko Radoš postavio je konačnih 2:0. BSK je krenuo furiozno protiv Tomislava, Fabio Džeko je već u sedmoj minuti donio prednost Bizovčanima, Matko Roso je u 61. izjednačio, a s tih 1:1 utakmica je i završila.

Rezultati 8. kola: BSK (Bizovac) - Tomislav (Livana) 1:1, Viljevo - Šokadija (Strizivojna) 0:2, Radnik (Josipovac) - Omladinac (Vukojevci) 2:1, Slavonac (Tenja) - Bratstvo (Jagodnjak) 2:0, Dračice (Đakovo) - Olimpija (Osijek) 2:1, Hajduk (Široko Polje) - Hajduk (Marijanci) 0:1, Motičina (Donja Motičina) - Omladinac (Josipovac Punitovački) 1:2 i Torpedo (Kuševac) - Mladost (Draž) 4:1. Na tablici vodi Torpedo s 20 bodova, Omladinac (JP) ima 15, treća Šokadija 14 bodova. Na dnu poretka je Olimpija sa sedam i posljednji Hajduk iz Širokog Polja s pet bodova.

   
      Standings provided by Sofascore