Zagreb, 12.10.2024. - Utakmica 3. kola Lige nacija između nogometaša Hrvatske i Škotske. foto HINA/ Daniel KASAP/ dk
Hina
12.10.2024., 20:54
Andrej Kramarić:

Svaki pogodak za Hrvatsku je poseban, bez obzira je li riječ o prijateljskoj utakmici ili Svjetskom prvenstvu

Zbog ovakve utakmice i takvog kraja volimo nogomet, izjavio je hrvatski nogometaš Andrej Kramarić koji je u 70. minuti postigao pogodak za konačnih 2-1 Hrvatske protiv Škotske u ogledu Lige nacija.

„Nakon svega je najvažnije što smo osvojili tri boda. Bila je to prava, nogometna utakmica s puno emocija, u kojoj odlučuju detalji i sreća. Mi smo je na kraju imali kada se Škotskoj nije priznao pogodak za 2-2. Sretni smo, imamo drugu pobjedu i sada ćemo pokušati u Poljskoj ostvariti novu s kojom bi riješili svoju situaciju u skupini“, izjavio je Kramarić koji je u subotu u Zagrebu postigao 30. pogodak u reprezentativnom dresu.

„To je silna energija i ponos. Ne znam kako drugačije objasniti nastupe i golove u hrvatskom dresu. Svaki je pogodak bio poseban, bez obzira je li riječ o prijateljskoj utakmici, Svjetskom ili Europskom prvenstvu, Ligi nacija. Matanović je zabio svoj prvi. Čestitam mu, znam da neće baš spavati večeras“, komentirao je Kramarić i potom se osvrnuo na gostovanje kod Poljske u utorak.

„Neće biti lako. Vjerojatno će biti otvorena utakmica, Poljska će također tražiti pobjedu. Veselimo se tom novom izazovu i ako budemo pravi vjerujem u dobar rezultat. Idemo do daske, potpuni je fokus na Poljskoj“.