08.10.2015., Zagreb - Hrvatska nogometna reprezentacija odrzala je trening na pomocnom terenu Hitrec-Kacian stadiona u Maksimiru u sklopu priprema za nadolazecu kvalifikacijsku utakmicu s Bugarskom za odlazak na Europsko prvenstvo. Prije treninga igraci su u Mixed zoni dali izjave okupljenim medijima. Danijel Pranjic. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
PIXSELL
26.9.2024., 20:02
OSVOJIO SAMO BOD OD MOGUĆIH 18

Uprava GOŠK-a ostavila Danijela Pranjića na klupi

Osvojio je jedan od mogućih 18 bodova i otkako je sjeo na klupu njegova momčad ima gol razliku 3:16, ali bivši hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić ostaje na klupi BiH prvoligaša GOŠK-a iz Gabele.
- Preuzimam odgovornost i ovaj poraz me boli. Iz poštovanja prema nogometu moram staviti svoj mandat na raspolaganje Upravi, a ona neka odluči što i kako dalje, objavo je Pranjić na svom Facebook profilu nakon poraza od mostarskog Veleža (0:4). No jučer je saznao da ostaje trener GOŠK-a.
- Nakon što je ponudio svoj mandat na raspolaganje, Pranjić je dobio potporu uprave - naveli su u objavi čelnici kluba iz Gabele nakon sjednice uprave kluba.
GOŠK je nakon osam kola posljednji na tablici sa samo jednim osvojenim bodom, a sada ga čekaju dva susreta s izravnim konkurentima u borbi za ostanak u najvišem rangu natjecanja, kod Igmana i protiv Slobode.
- Vjerujemo i dalje da možemo zajedničkim snagama izboriti ostanak u Premijer ligi BiH - objavili su iz GOŠK-a.