Muenchen, 17.09.2024. - Susret 1. kola nogometne Lige prvaka Bayern Muenchen - GNK Dinamo Zagreb na Allianz Areni u Muenchenu. Na slici Bruno Petković.foto HINA/ Damir SENČAR/ ds
HINA
24.9.2024., 18:05
MODRI U KUPU

Priprema za Banjole vrlo je ozbiljna

Dinamo je u potrazi za novim trenerom, navodno je izbor sužen na tri imena, među kojima je jedan bivši trener zagrebačkog kluba, ali i NK Osijek, Nenad Bjelica. Tko stiže u Maksimir, u utorak popodne nije bilo poznato, a ono što je sigurno, Dinamo će u današnjoj (srijeda, 16 sati) utakmici u Istri, u sklopu šesnaestine finala Kupa Hrvatske protiv Banjola, voditi Sandro Perković, koji je i najavio utakmicu u Kupu.

- Apsolutni smo favoriti. No svjesni smo i činjenice da je Kup hirovito natjecanje. Pripremamo se za tu utakmicu maksimalno profesionalno. Radimo na psihološkim i fizičkim stvarima. Vjerujem da ćemo biti spremni - kazao je Perković, te najavio da će odmoriti neke igrače i priliku dati onima koji manje igraju.

- Imamo nešto problema s ozljedama i bolestima. Igrači koji u posljednje vrijeme nisu previše igrali dobit će priliku. Nadam se da će je iskoristiti.

Na Maksimiru nitko ne sumnja u prolazak u Kupu, a fokus je na izboru novog trenera, koji bi trebao vratiti momčad na pravi put nakon tri poraza u nizu, domaćeg od Hajduka u derbiju, pa katastrofe protiv Bayerna, a onda i onog iznenađujućeg od Slaven Belupa.