19.01.2021., stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 06. kolo, GNK Dinamo - HNK Rijeka. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
PIXSELL
22.9.2024., 17:25
TEŠKI DANI U MAKSIMIRU

Nevistić: Moramo se spustiti na zemlju, previše sami sebe cijenimo

Nije lako 26-godišnjem Đakovčaninu iz redova Dinama. Ivan Nevistić u posljednja dva susreta inkasirao je čak 13 komada, a bio je najbolji pojedinac Modrih. Već to govori kako su nogometaši Dinama odigrali protiv Bayerna (9:2) i Slaven Belupa (4:1), kad im je u visokim porazima najbolji pojedinac na terenu bio - vratar.

- Nije stvar kvalitete, ova momčad ima kvalitetu, ali ušli smo u crnu rupu iz koje se moramo što prije izvući. Dinamo je velik klub, težak je to dres za nositi i moramo se što prije izvući iz ovoga. Nema alibija, moramo pronaći snage. Dinamu su bitne samo pobjede. Ono što je bilo, sad je nebitno. Mali je problem jer imamo utakmice svaka dva-tri dana, ali imamo širok roster i tko god bude šef, Sandro ili netko drugi, znat će posložiti momčad na najbolji način. Kad iziđeš na teren, više nema priča ni o milijunima ni o Ligi prvaka, nema ničega. Možda se mi trebamo stabilizirati i spustiti na zemlju. Previše sami sebe cijenimo, a očito to nije tako - kazao je Nevistić nakon novog fijaska Dinamu, ovaj put u Koprivnici kod Slaven Belupa.

Iako se očekivalo da će na Maksimiru još u nedjelju prijepodne biti objavljeno tko je novi trener, predsjednik kluba Velimir Zajec i njegovi suradnici očito još traže šefa struke.