13.9.2024., 17:24
MŽNL OSIJEK-VINKOVCI

Derbi u Vardarcu, ali i Donjem Miholjcu

Četvrta dionica Međužupanijske nogometne lige Osijek-Vinkovci donosi baranjski i etapni derbi, lider Vardarac dočekuje četvrtu Dardu. Vardarčani su u prvenstvo opet krenuli u velikom stilu, nakon tri kola imaju "tri od tri" i usamljeni su na vrhu poretka s maksimalnih devet bodova. Darda je na sedam bodova, k susjedu ide po pun plijen, s kojim bi ga prestigla u ukupnom poretku. Derbi je i u Donjem Miholjcu, gdje Jedinstvo čeka Slavoniju iz Soljanja, "uljeza" među baranjskim momčadima pri vrhu poretka. Miholjčani, koji ove sezone imaju velike ambicije, favorit su na svom terenu, a slavonijaši najavljuju:
- Idemo odigrati kvalitetnu utakmicu i poremetiti planove dečkima iz Jedinstva.
Neporažena i drugoplasirana Baranja Belje ide po bodove u Bobotu, optimizam Belomanastiraca nije bez pokrića jer u sezonu su ušli vrlo dobro i cilj je nastaviti s tim dobrim izdanjima.
Parovi 4. kola: Susreti Otok - Zrinski (Bošnjaci), Vardarac - Darda, Radnički (Županja) - Mladost Vođinci, Jedinstvo (Donji Miholjac) - Slavonija (Soljani), Radnički (Mece) - Dilj (Vinkovci) i Borac (Bobota) - Baranja Belja (Beli Manastir) igraju se u subotu, a u nedjelju Višnjevac - Mladost (Đakovačka Satnica) i Šokadija (Babina Greda) - Sloga (Štitar). Sve utakmice počinju u 17 sati.

   
      Standings provided by Sofascore