NK MARSONIA FACEBOOK
2.9.2024., 18:23
SUPERSPORT DRUGA NL

Veliki preokret Marsonije na gostovanju u Čavlima

Ludo je bilo 2. kolo Supersport NL. Strijelci su se razgoropadili, pa je u osam utakmica palo čak 39 pogodaka, što je nevjerojatan prosjek od 4,8 pogodaka po susretu. Svoj doprinos takvoj efikasnosti dao je i jedini slavonski predstavnik u tom stupnju natjecanja Marsonija. Brođani su slavili u trileru na gostujućem terenu protiv Grobničana. Do prvih bodova Marsa je došla velikim preokretom nakon što je na poluvremenu gubila s 2:0. U nastavku se probudila te je na krilima dvostrukog strijelca Marka Žuljevića došla do potpunog preokreta i pobjede s 3:2. Jedan je pogodak u tom velikom povratku dodao Antonio Kuš.

Najviše je pogodaka, čak osam, palo u Poreču, gdje su Jadran i Kustošija remizirali (4:4). Taj je susret bio prepun preokreta. Jadran je vodio s 1:0, pa je Kustošija okrenula na 2:1, a Porečani se vratili na 3:2, pa su vodili 4:3, ali je na kraj bod otišao u Zagreb jer je Kustošija izjednačila u 90. minuti. Uglavnom, uzbudljivo i efikasno je bilo gotovo na svim terenima gdje se igralo, a nakon dva odigrana kola tri su momčadi koje imaju maksimalan učinak Bjelovar, Jadran Luka Ploče i Mladost Ždralovi.

Rezultati 2. kola: Mladost Ždralovi - Trnje (Zagreb) 3:1, Grobničan (Rijeka) - Marsonia (Slavonski Brod) 2:3, Radnik Križevci - Solin 2:0, Jadran Poreč - Kustošija (Zagreb) 4:4, Segesta (Sisak) - Karlovac 1919 4:2, Dugo Selo - Bjelovar 2:5, Hrvace - Hrvatski dragovoljac (Zagreb) 3:0, Jadran Luka Ploče - Uljanik 4:0. 

   
      Standings provided by Sofascore