Osijek, 12.10.2023. - Utakmica kvalifikacija za Europsko nogometno prvenstvo između reprezentacije Hrvatske i Turske na Opus Areni u Osijeku. Na slici hrvatski navijači tijekom utakmice.foto HINA/ Damir SENČAR/ ds
HINA/DAMIR SENČAR
23.8.2024., 19:45
Vatreni 8. rujna dočekuju Poljsku na Opus Areni

Kako do ulaznica? Još ima nade

Osječka Opus Arena drugi put će od svog otvaranja ugostiti reprezenatciju Hrvatske. Prvi put je to bilo u listopadu prošle godine, kada je naša reprezentacija u okviru kvalifikacija za Euro poražena od Turske. Ovaj put, 8. rujna, osječki stadion ugostit će Vatrene u utakmici Lige nacija protiv Poljske. Naravno, Osječani i brojni stanovnici Slavonije i Baranje željeli bi iskoristiti priliku da pogledaju našu reprezentaciju uživo, ali, kao i prošli put, do ulaznica će biti teško doći. Čak su se pojavile informnacije kako ih više i nema. No za one koji ih nisu uspjeli nabaviti nada još postoji.

- Istina je kako nema više ulaznica koje su puštene u internetsku prodaju. One su rasprodane, ali postoji mogućnost da se dio njih opet pojavi u optjecaju. To će se dogoditi u slučaju da oni koji su ih kupili ne plate ulaznice u određenom razdoblju. Osim toga, još uvijek ima dostupnioh ulaznica na benzinskim postajama Petrola u Osijeku. Za taj način prodaje odlučili smo se jer smo primili određene kritike da navijači iz Osijeka i okolice nisu mogli doći do ulaznica za susret s Turskom - objasnio je u petak Tomislav Pacak, glasnogovornik Hrvatskog nogometnog saveza.