,

,

Ivica Getto
22.8.2024., 20:27
International Borac Cup za djecu

Turnir u Kneževim Vnogradima: Za primat kraj bazena 32 sastava

Kao i prethodnih godina, kraj kolovoza, odnosno vrijeme prije početka nove školske godine, u Kneževim Vinogradima rezervirano je za - nogomet. Bit će tako i ove godine, predstojećeg vikenda, 24. i 25. kolovoza, pokraj bazena igra se 6. International Borac Cup za djecu.

Riječ je o dvodnevnom natjecanju koje okuplja djecu u kategoriji U10, rođenu 2014. godine. Na šestom izdanju turnira sudjelovat će čak 32 sastava iz šest zemalja: Hrvatske, Mađarske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine te Slovačke. Baranja će biti u znaku nogometne mladosti, a općina Kneževi Vinogradi s posebnim zadovoljstvom dočekuje turnir kojem je ponovno glavni organizator Škola nogometa trećeligaša Borca iz Kneževih Vinograda. I Škola Borca to odlično radi, jer dovoljno je pogledati tko sve stiže u Baranju. Svoje mlade nogometaše na International Borac Cup šalju hrvatski prvoligaški klubovi Osijek, Dinamo, Hajduk, Rijeka, Lokomotiva, Varaždin, Slavoniju i Baranju će osim mladih Bijelo-plavih predstavljati domaći Borac, Baranja-Belje, Belišće, Đakovo-Croatia, Cibalia, Grafičar, BSK Bijelo Brdo, Valpovka, Bilje, Hypo Limač i brodski Željezničar. Od inozemnih klubova stiže pomladak ljubljanske Olimpije, Sarajeva, Crvene zvezde, Vojvodine, Puskas Akademije, budimpeštanskog MTK-a...

Turnir u Kneževim Vnogradima počinje u subotu u 9 sati, slijedi cjelodnevni program, do večernjih sati, a nastavak je u nedjelju.