Cibalia po 13. put najbolja u Ruščici
Ustupljeno
29.7.2024., 19:51
Tradicionalni memorijal “Zvonko Mikolčević”

Cibalia 13. put najbolja u Ruščici

Nogometaši Cibalije ovog su se ljeta pretplatili na osvajanje naslova na memorijalnim turnirima. Nakon što su kao pobjednici završili Memorijal "Tomislav Mihin i Tomislav Bartulović" u organizaciji vinkovačkog Dilja, slavili su i na 33. izdanju Memorijala "Zvonko Mikolčević" u Ruščici, pokraj Slavonskog Broda. Podsjetimo, tradicionalni Memorijalni turnir "Zvonko Mikolčević" igra se u sjećanje i čast prvog preminulog branitelja iz Domovinskog rata s područja Brodsko-posavske županije.
Cibalijaši su rekorderi u Ruščici, proteklog vikenda osvojili su svoju 13. titulu na tom Memorijalu pobijedivši u finalu novog člana Treće NL Istok, momčad Vinogorca, s 4:1. U polufinalu su Vinkovčani bili bolji od još jednog trećeligaša Tomislava iz Donjih Andrijevaca s 3:1, a Vinogorac je u finale ušao preko Marsonije (1:0). U susretu za treće mjesto Marsonia je s dva pogotka Marića pobijedila Tomislav i tako završila kao treća.
Cibalia u finalu nije imala previše problema s Vinogorcem, pogotke za pobjedu zabili su Oršolić, Vrdoljak, Damjanović i Bosak, a strijelac za momčad iz Brodskog Vinogorja bio Ćubel.
Za najboljeg igrača turnira proglašen je Antun Damjanović (Cibalia), najbolji strijelac bio je Marijan Oršolić (Cibalia), a najbolji vratar Jozo Vukman (Marsonia).