Roko Jurišić i Jose Boto. NK Osijek

Roko Jurišić i Jose Boto

NK Osijek
2.10.2024., 17:58
LIJEVI BEK PRODUŽIO VJERNOST

Roku Jurišiću novi ugovor do 2027. godine

NK-u Osijek se, u posljednje vrijeme, ne događaju dobre stvari samo na terenu nego i izvanje njega. Ljudi u klubu, čini se, počeli su doista razmišljati i o budućnosti, a prvi potez koji može biti dokaz takve tvrdnje jest produženje ugovora s pouzdanim lijevim bekom Rokom Jurišićem. Taj 23-godišnjak imao je vrijedeći kontrakt do ljeta 2026., sada je on produžen na još godinu dana, po boljim uvjetima.

- Drago mi je što sam se odlično snašao u Osijeku i brzo se izborio za svoje mjesto u momčadi i najboljem sastavu. Mislim da sam to i zaslužio svojim igrama i sada samo trebam nastaviti u tom ritmu. Zahvalan sam klubu i ljudima ovdje na novoj prilici u mojoj karijeri, zbog toga ću se potruditi još i više. Cilj mi je svaku utakmicu odigrati maksimalno i davati sto posto za ovaj klub. NK Osijek mi je pružio sve i moram uzvratiti na najbolji način, dobrim igrama. Na meni je da kvalitetno radim, slušam trenera i ljude koji vode klub i da ugradim svoj doprinos u što bolje rezultate. Sada nam napokon dobro ide i treba nastaviti s pobjedama - rekao je Jurišić.

Sportski direktor Jose Boto u sljedećim će se mjesecima baviti baš temama produženja ugovora igračima na koje se dugoročnije računa.

- Roko je novi ugovor i više nego zaslužio. Jedan je od naših najboljih i najvažnijih igrača. To je dio klupske politike oko mladih igrača koji su bitni za nas, da im obnovimo ugovore. To znači da drugim klubovima neće biti jednostavno doći do njih. Najvažnije je da ćemo i dalje moći uživati u Rokovim dobrim igrama - poručio je Boto.

Sljedeći u toj akciji trebao bi biti Tiago Dantas...