Osijek, 25. 07. 2'24, Opus Arena, Europska konferencijska liga, Drugo kolo kvalifikacija. Utakmica Osijek - FCI Levadia Tallinn. Federico Coppitelli i njegov tim na kraju utakmice...snimio GOJKO MITIĆ

Federico Coppitelli i njegov tim na kraju utakmice

GOJKO MITIĆ
25.7.2024., 23:45
UVRIJEĐENI TRENER LEVADIJE

Coppitelli zadovoljan, Curro Torres se odbio pojaviti na presici nakon susreta

Trener Bijelo-plavih Federico Coppitelli imao je puno razloga za zadovoljstvo nakon debija pred osječkom publikom u kojoj je njegova momčad ostvarila visoku prednost uoči uzvrata koji ju za tjedan dana čeka u Talinu.

- Stvorili smo odličan kapital uoči uzvratnog susreta i time moramo biti zadovoljni. Igrali smo protiv momčadi koja je u punom natjecateljskom pogonu za razliku od nas i to se vidjelo u pojedinim dijelovima susreta. Pokazali smo dosta dobrih, ali i poneku lošu stvar tijekom susreta, ali za mene to nije nikakvo iznenađenje jer je sezona tek na samom početku. Bila je ovo emotivna utakmica za mene jer sam debitirao pred našim navijačima koji su nam pružili sjajnu podršku koja će nas samo motivirati da nastavimo napredovati u sljedećim susretima - rekao je Federico Coppitelli, trener NK Osijek.

Osijek, 25. 07. 2'24, Opus Arena, Europska konferencijska liga, Drugo kolo kvalifikacija. Utakmica Osijek - FCI Levadia Tallinn. Ramon Mierez (13). Slavlje nakon utakmice.snimio GOJKO MITIĆ

Osijek, 25. 07. 2'24, Opus Arena, Europska konferencijska liga, Drugo kolo kvalifikacija. Utakmica Osijek - FCI Levadia Tallinn. Ramon Mierez (13). Slavlje nakon utakmice.
snimio GOJKO MITIĆ

GOJKO MITIĆ

Trener Levadije Curro Torres odbio se pojaviti na press konferenciji jer je uvrijeđen što se nitko od novinara nije bio pojavio na zakazanoj presici uoči susreta. Španjolac i njegov klub Levadia zbog njegov kaprica suočit će se sa sankcijama UEFA-e.