KK SUTJESKA FACEBOOK
24.9.2024., 17:35
TO IMA SAMO U BOSNI I HERCEGOVINI

Stanarina je skupa, pa igrača smjestili u - zatvor

Košarkaški klub Sutjeska iz Foče, koji se natječe u Prvoj ligi Republike Srpske, našao je zanimljiv način kako uštedjeti i pronaći stan za igrače koje dovodi u klub kao pojačanja. Prije nekoliko dana KK Sutjeska je na svom službenom Facebook profilu zahvalio vršitelju dužnosti direktora Kazneno-popravnog zavoda Foča Bojanu Kostiću jer je omogućio smještaj košarkašima fočanskog kluba unutar njihove zgrade.
- Zahvaljujemo Upravi KPZ-a Foča, na čelu s v. d. direktora Bojanom Kostićem, koji su nam izašli u susret i omogućili smještaj naših igrača po minimalnim cijenama. U vremenu visokih cijena najma stanova u našem gradu ova podrška će bitno olakšati rad kluba i pridonijeti našem daljnjem razvoju - poručili su iz KK Sutjeska.
Kako su se nizali komentari, tako je Sutjeska ispravila objavu i pojasnila kako u zatvoru u Foči trenutačno smještaj ima samo jedan igrač, i to u restoranskom objektu KPZ-a.
Što ti je sudbina, dođeš u neki klub s etiketom pojačanja i onda ti uprava nađe smještaj u zatvoru. Ono što je drugdje u svijetu nezamislivo, u BiH je izvedivo. U zatvoru nema puno mjesta, ali da bi se uštedjelo na stanarini i pomoglo klubu, v. d. direktora pronašao je slobodan ležaj za košarkaša.