knjige studij studiranje učenjerujan 2023..
PEXELS
25.10.2024., 20:34
PRIJAVE SE ZAPRIMAJU DO 15. STUDENOGA

Donji Miholjac dat će 25 kredita studentima, mjesečno 132,72 eura

 

Grad Donji Miholjac objavio je oglas za dodjelu studentskih kredita za akademsku 2024./2025. godinu. Dodijelit će se 25 kredita, a mjesečna potpora izosi 132,72 eura. Cilj je studentima olakšati troškove akademskog obrazovanja.

Studentski kredit studentima prve godine fakulteta ili visokog učilišta dodijelit će se na osnovi kriterija općeg uspjeha u srednjoškolskom obrazovanju, sudjelovanja na natjecanjima i smotrama te sociomaterijalnom stanju. Redoviti studenti ostalih godina fakulteta ili visokog učilišta dobit će studentski kredit na osnovi općeg uspjeha u prethodnoj studijskoj godini i sociomaterijalnom statusu.

Studentski kredit odobrava se u pravilu bez obveze vraćanja, osim kada je to propisano Pravilnikom o odobravanju kredita studentima za izobrazbu u određenom zanimanju.

Prijave za dodjelu kredita, sa svom potrebnom dokumentacijom, predaju se zaključno do 15. studenoga, osobno ili poštom na adresu: Grad Donji Miholjac, Vukovarska 1/I, 31540 Donji Miholjac, Komisiji za odobravanje kredita studentima za izobrazbu u određenom zanimanju s naznakom ''Prijava za odobravanje studentskog kredita akademske 2024./2025. godine''.

Nepravodobne i prijave s nepotpunom dokumentacijom neće se razmatrati. Prijave kandidata koji ne ispunjavaju uvjete za dodjelu studentskog kredita također se neće razmatrati.