SLATINA, Matea Marušić i Vedran Dakić u predstavi "Tražim razlog braka", 23.10.2024., snimila Nikolina Mažar

predstava "Tražim razlog braka"

Nikolina Mažar
24.10.2024., 12:33
OTVORENE SU SLATINSKE KAZALIŠNE VEČERI

Kazalište je mjesto susreta, dijaloga i kreativnosti

Prve se kazališne večeri slatinskoj publici predstavilo Gradsko kazalište "Joza Ivakić" iz Vinkovaca komedijom "Tražim razlog braka" redatelja Jasmina Novljakovića.

 

Ravnateljica POU-a Slatina Danijela Fabric Fabijanac uoči početka predstave pozdravila je slatinsku je kazališnu publiku i goste, među kojima su bili ravnatelj vinkovačkog kazališta Vladimir Andrić te glumci i voditelj Gradskog amaterskog kazališta Slatina Oliver Jukić.

– Njihova predanost i podrška kulturnom životu našega grada i regije posebno je vrijedna i važna u očuvanju i promociji kazališne umjetnosti. Kazalište je mjesto susreta, dijaloga i kreativnosti, a ove večeri pružit će nam priliku da se prepustimo snazi dramske riječi, glume i scenografije. Vjerujem da ćemo svi uživati u bogatom programu koji smo pripremili te da će svaki posjetitelj pronaći nešto što će ga nadahnuti i potaknuti na razmišljanje – rekla je ravnateljica Fabric Fabijanac i posebno zahvalila pokroviteljima, Ministarstvu kulture i medija, Virovitičko-podravskoj županiji i Gradu Slatini, na potpori programima Pučkog otvorenog učilišta.

Organizatorima i sudionicima manifestacije zahvalio je obnašatelj dužnosti gradonačelnika Ilija Nikolić, a svoju podršku dolaskom i obraćanjem izrazio je i virovitičko-podravski župan Igor Andrović, koji je i službeno otvorio Slatinske kazališne večeri.

Tijekom manifestacije na slatinskoj će pozornici Kerekesh teatar 7. studenoga izvesti predstavu "Ja trudnica", Kazalište Virovitica 21. studenoga izvest će predstavu "U agoniji", domaće Gradsko amatersko kazalište Leo Srdoč 25. studenoga prikazat će "Tihi kućni obrt", a Teatar Grdelin 5. prosinca izvest će predstavu "Halatafl". 

Tražim razlog braka, predstava 2024.

Tražim razlog braka, predstava 2024.

USTUPLJENA FOTOGRAFIJA