SNJEŽANA FRIDL
14.10.2024., 16:46
10. SPORTSKE IGRE PČELARA

Ukupni pobjednik miholjački Bagrem

DONJA MOTIČINA

Ne Ekoetnoimanju Ribnjaci Peršić u Donjoj Motičini održane su 10. sportske igre pčelara u organizaciji Pčelarske udruge Pčela Našice. Uz domaćine, sudjelovali su članovi pčelarskih udruga iz Donjeg Miholjca i Valpova. Sudionici su se natjecali u nekoliko omiljenih disciplina, među kojima su šah, boćanje, ribolov i popularna kartaška igra belot. Svaka od tih aktivnosti sudionicima je pružila zabavu i priliku da pokažu svoje vještine, ali i da uživaju u sportskom duhu i prijateljskoj atmosferi.
Ukupni je pobjednik 10. Sportskih igara pčelara Pčelarska udruga Bagrem Donji Miholjac, druga je Udruga pčelara Valpovšine Valpovo, a treća Pčelarska udruga Pčela Našice.
Predsjednik PU-a Pčela Željko Špoljarić zahvalio je svim sudionicima na njihovom entuzijazmu i zajedništvu te istaknuo kako su ovakvi susreti važni za njegovanje prijateljstva i dobrih odnosa te razmjenu iskustava.
Natjecatelje je pozdravio i predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Našice Darko Cerovski, koji je pohvalio organizatora. ''Pčelarska udruga Pčela svojim aktivnostima pokazuje koliko je aktivna i predana u izgradnji ljepšeg i boljeg života u gradu'', rekao je Cerovski.

SNJEŽANA FRIDL