USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
14.10.2024., 18:04
trud i promocija znanja

Nagrađeni izvrsni učenici i nastavnici s područja Našica

NAŠICE

U gradskoj vijećnici održan je prijam za izvrsne učenice i učenike osnovnih škola iz Jelisavca i Našica, kao i našičke srednje škole, koji su se istaknuli nastavnim i izvannastavnim aktivnostima. Prijam je bio i za najuspješnije odgojno-obrazovne djelatnike u školskoj godini 2023./2024. s područja grada Našica, a prema odluci Ministarstva znanosti, obrazovanja i mladih.

Najbolje učenike i djelatnike primili su gradonačelnik Krešimir Kašuba, pročelnica Upravnog odjela za lokalnu samoupravu i društvene djelatnosti Manuela Pintarić i pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo i komunalni sustav Magdalena Vidaković-Gelenčir.

- Ovo je prilika da izrazimo priznanje i zahvalnost izvrsnim osnovnoškolcima i srednjoškolcima te najuspješnijim djelatnicima na njihovom trudu i promociji obrazovanja. Ove godine obilježavamo 70 godina srednjoškolskog obrazovanja u Našicama, što je dokaz duge tradicije školstva u našem gradu - kazao je gradonačelnik Kašuba. Istaknuo je kako je važno stvoriti povoljnije uvjete rada i za učenike i za djelatnike u obrazovanju.

Nagrade za školske uspjehe dobili su učenici: Lana Denisov, Nadia Flisak, Leona Knežević, Ivan Miletić, Mia Pavičić, Dora Raich, Nikola Tomaić, Maria Bukvić, Lana Šepčić, Irina Škorić, Iva Špoljarić, Matej Knežević, Ivor Papučić, Ante Stošić, Lejla Ćatić, Adam Ivanušec, Elena Juranić, Maksim Martinović, Roko Mihovilović Baksa, Gabrijela Nekić, Dora Rigo, Petar Švenda, Ema Jović, Marija Jozičić, Robert Jurić, Nika Kuzminski, Mirna Tomac, Josip Zebić, Sara Dević, Niko Nogić, Nina Sabo, David Hvizdak, Anja Ergović, Borna Heđi, Stjepan Javorček, Ema Kovačević, Lara Kranjec, Roko Šikić, Doris Tržić, Ana Turičar, Borna Bela, Tea Lukačić, Katarina Vidmar, Matej Ostrun, Patrik Tot, Mate Knežević, Melani Grgić, Lea Ivanković, Erna Kraljik i Domagoj Kubala.

USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Grad Našice prigodno je nagradio i najbolje učitelje i profesore, a dobitnici su: Alenka Taslak, Barbara Bošnjak, Mirjana Rajić, Adrijana Rajić, Ljiljana Kubaša, Jasmina Vidaković i Goran Hajnal.