USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
9.10.2024., 17:26
PREPOZNATLJIVE AKTIVNOSTI

Udruga INFO iduće godine obilježava 20 godina rada

NAŠICE

Udruga mladih INFO Našice održala je redovitu godišnju skupštinu, koju je vodila predsjednica Ivona Ćosić. Članove i goste, među kojima su bili gradonačelnik Krešimir Kašuba, direktorica Turističke zajednice Ines Resler i potpredsjednik Mjesnog odbora Našice Marijan Tepeš, predsjednica Ćosić izvijestila je o prošlogodišnjim aktivnostima te predstavila planove za sljedeću godinu. ''Uz to što ćemo obilježiti 20. godišnjicu rada, nastavit ćemo sve naše projekte. Među najvažnijima su Mladi za mlade, zatim Večernja škola s poduzetnicima, a nastavljamo i s Kinom pod zvijezdama, kao i projektom Wine & Art. Uspješno smo proveli projekt Zaželi, kojim smo zaposlili 17 osoba. Možemo biti iznimno zadovoljni proteklom godinom'', istaknula je Ćosić.

Čestutajući na uspješnoj godini, gradonačelnik Kašuba istaknuo je kako je Udruga mladih INFO jedna od aktivnijih te će imati i dalje podršku Grada.

Udruga je osnovana radi promicanja, razvoja i unapređivanja kvalitete života mladih. Također, udruga je usmjerena na promicanje volonterstva i uspostavljanje komunikacije među mladima te na poticanje i razvoj socijalne i humanitarne pomoći.

Udruga INFO trenutačno okuplja 30 članova, a tijekom gotovo dvadeset godina djelovanja kroz nju je prošlo stotinjak mladih.